Saltele in Moldova! Producator de Saltele Ortopedice. Saltele cu arcuri, Saltele Memory, Saltele Foam, Pernute Ortopedice, Saltele cu sistemul Vara-Iarna, Saltele cu arcuri individuale. Accesorii pentru casa si alte produse confectionate la comanda.

ÎNTREȚINEREA SALTELEI DE PAT

Pentru a beneficia de un somn sănătos și bun ai nevoie nu doar de o saltea de calitate, dar și de o saltea curată. Astfel, indiferent de durata de viață a saltelei, aceasta trebuie întreținută corespunzător. Iată câteva acțiuni importante pe care trebuie să le execute pentru a îngriji salteaua achiziționată.

 - Indiferent de tipul saltelei, aceasta trebuie să fie întoarsă de 2 ori pe an (în cazul saltelelor cu față de iarnă și vară e mult mai ușor, acestea sunt utilizate cu fața corespunzătoate, astfel respectă această regulă) pentru a evita tasarea și/sau deformarea acrurilor.

- La fel, oricât de calitativă ar fi o saltea, aceasta trebuie protejată de praf. De aceea, tinde să aspiri salteaua pentru a avea parte de un somn perfect, odihnitor și sănătos și pentru a evita alergiile

- De asemenea, îngrijirea saltelei poate fi făcută cu ajutorul unei huse de protecție. Aceasta protejează salteaua de murdărie, praf, pete, iar în cazul huselor impermiabile de lichide.

- În cazul lipsei unei huse de protecție, optează pentru o curățare corespunzătoare și corectă a saltelei de pete, murdării, etc. Nu curăța salteaua cu apă, această acțiune dăunând saltelei, ci optează pentru o soluție specială.

- Evită vărsarea oricărui tip de lichide pe saltea. Acestea pot afecta structura interioară a saltelelor.

Last modified onMonday, 19 February 2018 18:08
back to top

De ce saltelele noastre?

Care sunt avantajele produselor noastre?

  1. Sunt confectionate din materiale calitative.
  2. Se produc la comanda.
  3. Sunt produse in termeni reali.
  4. Se transporta Gratis si achitarea se face la livrare.
  5. Obtineti garantie pentru perioada de utilizare.

Despre Noi

GRISALIA - Un produs creat dupa design si concept italian!

Ne-am propus sa aducem Italia la noi acasa, nu la direct ci la figurat prin intermediul saltelelor noastre!

GRISALIA este un nume ce provine de la orasul italian GRISOLIA din provincia Cosenza si care este considerat un centru de origine medievală, al cărui nume în funcție de unii cercetători (...).

citeste in intregime

Expediază marimea - Află prețul!

Email-ul Dvs.:
Marimea saltelei:
Scrie tipul saltelei dorit: ex.: Saltea Arcuri / Foam
Intrebare Anti-Spam: 1+2=? Scrieţi cifra raspuns pentru a trimite mesajul.
Top of Page MATCO® Mattress - Reprezinta o marca inregistrata la AGEPI Moldova. Conţinutul acestei marci este ocrotit de drepturile de autor. Este interzisă copierea sau retransmiterea prin orice mijloace a unor părţi sau elemente ale acestui site şi/sau conţinut.