Saltele in Moldova! Producator de Saltele Ortopedice. Saltele cu arcuri, Saltele Memory, Saltele Foam, Pernute Ortopedice, Saltele cu sistemul Vara-Iarna, Saltele cu arcuri individuale. Accesorii pentru casa si alte produse confectionate la comanda.

BENEFICII ALE SOMNULUI (I)

Un somn de calitate are un șir de beneficii pentru sănătatea noastră, de la menținerea greutății, până la combaterea anxietății și a stresului. Acesta este un factor ce ne asigură existența și starea sănătății noastre. Există un șir de motive pentru care ar trebui să dormim cel puțin 7 ore pe zi., cât și beneficii de care te poți bucura atunci când dormi suficient.

 

În primul rând, un studiu făcut în anul 2010 a demonstrat că persoanele ce dorm puțin o perioadă îndelungată de timp, trăiesc mai puțin. Astfel, cei ce dorm 7-8 ore trăiesc cu câțiva ani în plus, fiind mai odihniți și mai puțin stresați.

Un alt beneficiu este acela că atunci când o persoană se bucură de un somn liniștit și relaxant, aceasta este mai creativă și mai eficientă. De asemenea, este important să obișnuiești organismul cu un anumit regim, adică să te culci în fiecare seară aproximativ la aceeași oră.

Somnul ajută și la menținerea greutății, astfel încât dormind sufient nu vei avea probleme cum ar pofta de mâncare.

Un alt rol extrem de important al somnului este acela că acesta influiențează memoria. Astfel, atunci câd dormi insuficient nu eșticapabil să te concentrezi bine și începi să uiți lucrurile pe care le ai de făcut.

De asemenea, somnul ajută la combaterea stresului. De aceea, este recomandat ca atunci când ești stresat să beai un pahar de lapte cald și să te culci.

Acestea sunt doar câteva dintre beneficiile somnului, deoarece acestea sunt numeroase. Astfel, în următorul articol îți vom prezenta încă câteva dintre avantajele somnului de calitate.

Last modified onSaturday, 24 March 2018 20:58
back to top

De ce saltelele noastre?

Care sunt avantajele produselor noastre?

  1. Sunt confectionate din materiale calitative.
  2. Se produc la comanda.
  3. Sunt produse in termeni reali.
  4. Se transporta Gratis si achitarea se face la livrare.
  5. Obtineti garantie pentru perioada de utilizare.

Despre Noi

GRISALIA - Un produs creat dupa design si concept italian!

Ne-am propus sa aducem Italia la noi acasa, nu la direct ci la figurat prin intermediul saltelelor noastre!

GRISALIA este un nume ce provine de la orasul italian GRISOLIA din provincia Cosenza si care este considerat un centru de origine medievală, al cărui nume în funcție de unii cercetători (...).

citeste in intregime

Expediază marimea - Află prețul!

Email-ul Dvs.:
Marimea saltelei:
Scrie tipul saltelei dorit: ex.: Saltea Arcuri / Foam
Intrebare Anti-Spam: 1+2=? Scrieţi cifra raspuns pentru a trimite mesajul.
Top of Page MATCO® Mattress - Reprezinta o marca inregistrata la AGEPI Moldova. Conţinutul acestei marci este ocrotit de drepturile de autor. Este interzisă copierea sau retransmiterea prin orice mijloace a unor părţi sau elemente ale acestui site şi/sau conţinut.