Saltele in Moldova! Producator de Saltele Ortopedice. Saltele cu arcuri, Saltele Memory, Saltele Foam, Pernute Ortopedice, Saltele cu sistemul Vara-Iarna, Saltele cu arcuri individuale. Accesorii pentru casa si alte produse confectionate la comanda.

Saltele Pocket

Saltele cu arcuri individuale Grisalia

Saltele cu arcuri individuale GrisaliaSalteaua cu arcuri individuale sunt unice și speciale, deoarece conţin o cantitate dublă de arcuri comparativ cu saltelele tradiţionale, asigurând în acest fel o elasticitate extrem de mare, comfort maxim şi un somn perfect.

Arcuri ortopedice tip Pocket sunt împachetate independent în săculeți de material textil, diamentru exterior al arcului 5 cm, grosime sîrmei 2.2 mm, înălțime arc 14 cm. În cazul saltelelor ortopedice cu arcuri independente, arcurile reacționează independent unul de altul în funcție de presiunea exercitată asupra lor, astfel nu apare efectul de “balansare”, ceea ce face ca partenerul să nu fie deranjat în timpul somnului, iar coloana este susținută în mod eficient și natural. 

Husa, fața de acoperire este realizată din 50% bumbac și este matlasată cu fibră.

Dacă salteaua este dotată cu sistem de vară-iarnă, atunci pe o parte a saltelei se află un strat de lîniță naturală.

Marginea antilăsare este compusă din fîșii de spumă poliuretanică cu o grosime de 6 cm și densitate de 25 kg/mc, ce permit aerisirea și circulația aerului în înteriorul saltelei.

Salteaua Pocket este destinată persoanelor ce doresc o saltea confortabilă cu o fermitate medie, și cu o rezistență mare în timp. 

Grosimea saltelelor este de obicei de 22cm/24cm/ 26cm (La comandă producem orice dimensiune).

 

De ce saltelele noastre?

Care sunt avantajele produselor noastre?

  1. Sunt confectionate din materiale calitative.
  2. Se produc la comanda.
  3. Sunt produse in termeni reali.
  4. Se transporta Gratis si achitarea se face la livrare.
  5. Obtineti garantie pentru perioada de utilizare.

Despre Noi

GRISALIA - Un produs creat dupa design si concept italian!

Ne-am propus sa aducem Italia la noi acasa, nu la direct ci la figurat prin intermediul saltelelor noastre!

GRISALIA este un nume ce provine de la orasul italian GRISOLIA din provincia Cosenza si care este considerat un centru de origine medievală, al cărui nume în funcție de unii cercetători (...).

citeste in intregime

Expediază marimea - Află prețul!

Email-ul Dvs.:
Marimea saltelei:
Scrie tipul saltelei dorit: ex.: Saltea Arcuri / Foam
Intrebare Anti-Spam: 1+2=? Scrieţi cifra raspuns pentru a trimite mesajul.
Top of Page MATCO® Mattress - Reprezinta o marca inregistrata la AGEPI Moldova. Conţinutul acestei marci este ocrotit de drepturile de autor. Este interzisă copierea sau retransmiterea prin orice mijloace a unor părţi sau elemente ale acestui site şi/sau conţinut.