Saltele in Moldova! Producator de Saltele Ortopedice. Saltele cu arcuri, Saltele Memory, Saltele Foam, Pernute Ortopedice, Saltele cu sistemul Vara-Iarna, Saltele cu arcuri individuale. Accesorii pentru casa si alte produse confectionate la comanda.

Minisaltele la comanda!

Saltele Rulou

Mini salteaMinisaltelele ori Saltelele Rulou, sunt saltele ce nu depășesc o înălțime de 8 cm. De obicei se folosesc ca saltele de dormit pentru oaspeți, saltele pentru canapele cu colț pentru a nu simți trecerile dintre părți și chiar de-asupra saltelelor pentru a obține mai mult confort. În dependență de materialul folosit se întîlnesc două tipuri de minisaltele:

-    Saltele ortopedice din spumă poliuretanică ce pot avea diferite dimensiuni și înălțimi (3,5,7,8 cm). Densitatea spumei poliuretanice este elementul cheie al saltelei.. Ea stabilește nivelul de suport pe care ți-l oferă salteaua. Din această cauză aceste saltele au spumă poliuretanică cu densitatea de 28kg/mc. Oferă un suport sigur, sănătos spatelui și oferă confort. Saltelel din poliuretan au o fermitate ridicată și pot preveni apariția durerilor de spate. Acest tip poate fi dotat și cu sistem vară-iarnă.
-    Saltele Memory – aceste microsaltele au o înălțime de 5 cm. Grosime de 5 cm de spumă vasco-elastică va reacționa direct sub efectul greutății corporale, preluînd forma corpului iar după utilizare revenind la starea lui inițială. Saltelele memory foam sunt ideale din punct de vedere ergonomic pentru sprijinirea coloanei vertebrale și oferiră un grad înalt de confort.
Atît saltelele din spumă poliuretanică, cît și saltelele Memory Foam sunt din materiale de înaltă calitate, tratat antialergic, antiacarieni și previne apariția mirosurilor neplăcute. Husa este detașabilă din 50 % bumbac și 50% fibre sintetice. Ambele tipuri sunt ușor de exploatat oferind posibilitatea de a fi strînse foarte ușor într-un rulou în timpul zilei.
Minisaltelele se pot produce după orice dimeniuni.

De ce saltelele noastre?

Care sunt avantajele produselor noastre?

  1. Sunt confectionate din materiale calitative.
  2. Se produc la comanda.
  3. Sunt produse in termeni reali.
  4. Se transporta Gratis si achitarea se face la livrare.
  5. Obtineti garantie pentru perioada de utilizare.

Despre Noi

GRISALIA - Un produs creat dupa design si concept italian!

Ne-am propus sa aducem Italia la noi acasa, nu la direct ci la figurat prin intermediul saltelelor noastre!

GRISALIA este un nume ce provine de la orasul italian GRISOLIA din provincia Cosenza si care este considerat un centru de origine medievală, al cărui nume în funcție de unii cercetători (...).

citeste in intregime

Expediază marimea - Află prețul!

Email-ul Dvs.:
Marimea saltelei:
Scrie tipul saltelei dorit: ex.: Saltea Arcuri / Foam
Intrebare Anti-Spam: 1+2=? Scrieţi cifra raspuns pentru a trimite mesajul.
Top of Page MATCO® Mattress - Reprezinta o marca inregistrata la AGEPI Moldova. Conţinutul acestei marci este ocrotit de drepturile de autor. Este interzisă copierea sau retransmiterea prin orice mijloace a unor părţi sau elemente ale acestui site şi/sau conţinut.