Saltele in Moldova! Producator de Saltele Ortopedice. Saltele cu arcuri, Saltele Memory, Saltele Foam, Pernute Ortopedice, Saltele cu sistemul Vara-Iarna, Saltele cu arcuri individuale. Accesorii pentru casa si alte produse confectionate la comanda.

SALTEAUA MEMO LATEX - CARACTERISTICI

Saltea MemoLatex

Așa cum știm deja, există o mulțime de modele de saltele pe piață, atît cu arcuri, cît și fără. Astfel, atunci când vine momentul de a alege o saltea este foarte greu să găsim soluția ideală pentru noi. Pentru a-ți ușura puțin deciziile, astăzi vom vorbi despre salteaua MemoLatex.

 Salteaua MemoLatex este salteaua recomandată tuturor persoanelor. Aceasta are un grad înalt de confort și o duritate dublă, salteaua fiind confecționată din 2 straturi (Latex și Memory).

Înălțimea saltelelor este de 21 cm: 18 cm Latex și 3 cm Memory. Latexul este indeformabil, antialergic și are o capacitate bună de aerisire, iar stratul de memory oferă corpului un confort maxim și nu creează puncte de presiune.

Salteaua MemoLatex se adaptează corpului, oferind o susținere corectă a acestuia. De asemenea, salteaua este dotată cu bandă 3D de aerisire care împreună cu structura saltelei permite o aerisire corectă a acesteia. Husa saltelei este detașabilă, astfel poate fi scoasă cu ușurință și curățată.

La fel ca și celelalte saltele, salteaua data poate fi confecționată atât în mărimi standarte, cât și nestandarte. Livrarea în raza orașului este gratuită.

Last modified onMonday, 12 February 2018 20:18
back to top

De ce saltelele noastre?

Care sunt avantajele produselor noastre?

  1. Sunt confectionate din materiale calitative.
  2. Se produc la comanda.
  3. Sunt produse in termeni reali.
  4. Se transporta Gratis si achitarea se face la livrare.
  5. Obtineti garantie pentru perioada de utilizare.

Despre Noi

GRISALIA - Un produs creat dupa design si concept italian!

Ne-am propus sa aducem Italia la noi acasa, nu la direct ci la figurat prin intermediul saltelelor noastre!

GRISALIA este un nume ce provine de la orasul italian GRISOLIA din provincia Cosenza si care este considerat un centru de origine medievală, al cărui nume în funcție de unii cercetători (...).

citeste in intregime

Expediază marimea - Află prețul!

Email-ul Dvs.:
Marimea saltelei:
Scrie tipul saltelei dorit: ex.: Saltea Arcuri / Foam
Intrebare Anti-Spam: 1+2=? Scrieţi cifra raspuns pentru a trimite mesajul.
Top of Page MATCO® Mattress - Reprezinta o marca inregistrata la AGEPI Moldova. Conţinutul acestei marci este ocrotit de drepturile de autor. Este interzisă copierea sau retransmiterea prin orice mijloace a unor părţi sau elemente ale acestui site şi/sau conţinut.