Saltele in Moldova! Producator de Saltele Ortopedice. Saltele cu arcuri, Saltele Memory, Saltele Foam, Pernute Ortopedice, Saltele cu sistemul Vara-Iarna, Saltele cu arcuri individuale. Accesorii pentru casa si alte produse confectionate la comanda.

Perne Anatomiece si Clasice.

Perne Memory Foam

Pernute MemoriePernele Memory Foam au la bază spumă vasco-elastică 100 % foarte confortabilă. Miezul pernei asigură sprijin adecvat pentru coloana vertebrală și gît, favorizând fluxul de sânge şi a lichidelor limfatice.

Miezul se mulează după forma gîtului și capului și îşi revine la forma iniţială pe măsura mişcărilor efectuate. Pernele pot fi găsite în două forme ergonomice:

-    Pernă cu formă anatomică - este realizată din material vascoelastic cu densitatea de 50 DNS. Forma pernei se potrivește, în general, oricărei conformații corporale. Husa este realizată din 75% bumbac și 25% poliester. Husa este detașabilă (cu fermoar) și lavabilă la 40ºC.Perna are doua zone de înălțime destinate pentru două poziții de somn diferite.
-    Pernă cu formă clasică dreptunghiulară - perna are forma ergonomică și este realizată din material vasco-elastic cu densitatea de 50 DNS. Forma pernei este clasică și se potrivește, în general, oricărei conformații corporale. Husa este realizata din 75% bumbac si 25% poliester. Husa este detașabilă (cu fermoar) și lavabilă la 40ºC .


Avantaje aduse de o pernă cu memorie:

-    Se mulează după forma și greutatea corpului.
-    Suport terapeutic, sustine coloana vertebrală în poziție corectă și elimină punctele dureroase de tensiune
-    Somn sănătos și odihnitor.
-    Permite transferul rapid al umiditatii excesive.
-    Dimensiune disponibile 60x40x12 cm și 39x23x10 cm.

NOTĂ: Aceste se potrivesc și copiilor după vîrsta de 4 anișori, pînă la această vîrstă medicii recomandă ca copilul să doar fără pernă.

De ce saltelele noastre?

Care sunt avantajele produselor noastre?

  1. Sunt confectionate din materiale calitative.
  2. Se produc la comanda.
  3. Sunt produse in termeni reali.
  4. Se transporta Gratis si achitarea se face la livrare.
  5. Obtineti garantie pentru perioada de utilizare.

Despre Noi

GRISALIA - Un produs creat dupa design si concept italian!

Ne-am propus sa aducem Italia la noi acasa, nu la direct ci la figurat prin intermediul saltelelor noastre!

GRISALIA este un nume ce provine de la orasul italian GRISOLIA din provincia Cosenza si care este considerat un centru de origine medievală, al cărui nume în funcție de unii cercetători (...).

citeste in intregime

Expediază marimea - Află prețul!

Email-ul Dvs.:
Marimea saltelei:
Scrie tipul saltelei dorit: ex.: Saltea Arcuri / Foam
Intrebare Anti-Spam: 1+2=? Scrieţi cifra raspuns pentru a trimite mesajul.
Top of Page MATCO® Mattress - Reprezinta o marca inregistrata la AGEPI Moldova. Conţinutul acestei marci este ocrotit de drepturile de autor. Este interzisă copierea sau retransmiterea prin orice mijloace a unor părţi sau elemente ale acestui site şi/sau conţinut.