Saltele in Moldova! Producator de Saltele Ortopedice. Saltele cu arcuri, Saltele Memory, Saltele Foam, Pernute Ortopedice, Saltele cu sistemul Vara-Iarna, Saltele cu arcuri individuale. Accesorii pentru casa si alte produse confectionate la comanda.

Saltele pentru copii Grisalia

Saltele pentru copiiSaltelele pentru copii trebuie să fie confortabile și să facă faţă nevoilor celor mici, timp de mai mulţi ani. Saltelele pentru copiii trebuie să respire şi să elibereze tensiunea, special pentru corpurile în creştere. De-asemenea trebuie să fie dotate cu huse detaşabile, care se pot spăla în maşină, pentru a rămâne mereu proaspete.

Se întîlnesc trei tipuri de saltele pentru copii:
-    Saltele ortopedice pentru copii fără arcuri – sunt saltele realizate din spumă poliuretanică ( 28kg/mc), material non toxic, de calitate. Poate fi dotată pe o parte cu un strat de 1cm grosime de lînă naturală și sistem de aerisire încorporat. În ceea ce privește dimensiunea și înălțimea saltei poate varia de la caz la caz.
-    Saltele ortopedice pentru copii cu arcuri tip Bonell. Baza saltelei este realizată din arcuri tip Bonell realizate din sîrmă oțel inoxidabil de 2,2 mm bine tratate termic, pentru a oferi o rezstență elastică foarte bună în timp. Aceste arcuri (126 buc/mp) sunt acoperite cu o placă tip pîslă bine presată, peste care este aplicat un rulou de poliuretan cu grosimea de 3-4 cm și densitatea de 28 kg/mc. Suplimentar o saltea poate fi dotată cu sistem vară-iarnă, un strat de lînă naturală.
-    Saltele ortopedice pentru copii cu arcuri individuale – arcurile tip Pocket sunt împachetate independent în săculeți de material textil, diamentru exterior al arcului 5 cm, grosime sîrmei 2.2 mm, înălțime arc 14 cm. În cazul saltelelor ortopedice cu arcuri independente, arcurile reacționează independent unul de altul în funcție de presiunea exercitată asupra lor. Saltelele cu arcuri independente pot avea diferite dimeniuni.
Toate trei tipuri asigură copilului tău un somn sănătos și o susținere corectă a coloanei vertebrale. Au huse detașabile și material tratat antialergic, antiacarieni care previne apariția mirosurilor neplăcute.
Pentru păcuri și dormitoare nestandarte se produc saltele la comandă după dimensiunile necesare, comanda durînd 2-3 zile.
O saltea pentru copii trebuie să fie numaidecît de calitate și să asigure o dezvoltare sănătoasă a acestuia în timpul nopții.

De ce saltelele noastre?

Care sunt avantajele produselor noastre?

  1. Sunt confectionate din materiale calitative.
  2. Se produc la comanda.
  3. Sunt produse in termeni reali.
  4. Se transporta Gratis si achitarea se face la livrare.
  5. Obtineti garantie pentru perioada de utilizare.

Despre Noi

GRISALIA - Un produs creat dupa design si concept italian!

Ne-am propus sa aducem Italia la noi acasa, nu la direct ci la figurat prin intermediul saltelelor noastre!

GRISALIA este un nume ce provine de la orasul italian GRISOLIA din provincia Cosenza si care este considerat un centru de origine medievală, al cărui nume în funcție de unii cercetători (...).

citeste in intregime

Expediază marimea - Află prețul!

Email-ul Dvs.:
Marimea saltelei:
Scrie tipul saltelei dorit: ex.: Saltea Arcuri / Foam
Intrebare Anti-Spam: 1+2=? Scrieţi cifra raspuns pentru a trimite mesajul.
Top of Page MATCO® Mattress - Reprezinta o marca inregistrata la AGEPI Moldova. Conţinutul acestei marci este ocrotit de drepturile de autor. Este interzisă copierea sau retransmiterea prin orice mijloace a unor părţi sau elemente ale acestui site şi/sau conţinut.