Saltele in Moldova! Producator de Saltele Ortopedice. Saltele cu arcuri, Saltele Memory, Saltele Foam, Pernute Ortopedice, Saltele cu sistemul Vara-Iarna, Saltele cu arcuri individuale. Accesorii pentru casa si alte produse confectionate la comanda.

IMPORTANȚA SALTELEI PENTRU SOMNUL ȘI SĂNĂTATEA BEBELUȘULUI

În primele sale zile de viață, copilul doarme până la 21 de ore pe zi, iar spre sfârșitul lunii ajunge la 16-17 ore pe zi. De aceea, achiziționarea unei saltele de calitate joacă un rol important pentru formarea corectă a coloanei vertebrale și a întregului corp. Pentru a te convinge de acest lucru îți propunem câteva motive ce vor demonstra că o saltea este într-adevăr importantă pentru sănătatea și dezvoltarea copilului tău. Iată care sunt acestea:

 - Cele mai bune și potrivite saltele pentru copilul tău sunt saltelele ferme, cum ar fi celele be bază de arcuri sau saltelele din poliuretan. Datorită fermității, acestea previn riscul morții subite.

- O saltea de calitate susține într-un mod corect coloana vertebrală și asigură o dezvoltare corectă.

- Calitatea saltelei influiențează foarte mult și calitatea somnului copilului tău. Stabilitatea termică, capacitatea de respirație a saltelei, modul de protecție a acesteea, umiditatea, capacitatea de întrețiere, etc. , toți aceștia sunt factori ce pot determină calitatea somnului și sănătății copilului tău.

- Nou-născuții se pot adapta cu ușurință la procesul de învățare în general, astfel încât creierele lor au o plasticitate incredibilă, cu o tendință impresionantă de a fi modelate, schimbate prin experiența acumulată. Iată de ce putem spunecu certitudine că copii ce se bucură de un somn de calitate sunt mai inteligenți

Last modified onSaturday, 24 March 2018 19:08
back to top

De ce saltelele noastre?

Care sunt avantajele produselor noastre?

  1. Sunt confectionate din materiale calitative.
  2. Se produc la comanda.
  3. Sunt produse in termeni reali.
  4. Se transporta Gratis si achitarea se face la livrare.
  5. Obtineti garantie pentru perioada de utilizare.

Despre Noi

GRISALIA - Un produs creat dupa design si concept italian!

Ne-am propus sa aducem Italia la noi acasa, nu la direct ci la figurat prin intermediul saltelelor noastre!

GRISALIA este un nume ce provine de la orasul italian GRISOLIA din provincia Cosenza si care este considerat un centru de origine medievală, al cărui nume în funcție de unii cercetători (...).

citeste in intregime

Expediază marimea - Află prețul!

Email-ul Dvs.:
Marimea saltelei:
Scrie tipul saltelei dorit: ex.: Saltea Arcuri / Foam
Intrebare Anti-Spam: 1+2=? Scrieţi cifra raspuns pentru a trimite mesajul.
Top of Page MATCO® Mattress - Reprezinta o marca inregistrata la AGEPI Moldova. Conţinutul acestei marci este ocrotit de drepturile de autor. Este interzisă copierea sau retransmiterea prin orice mijloace a unor părţi sau elemente ale acestui site şi/sau conţinut.