Saltele in Moldova! Producator de Saltele Ortopedice. Saltele cu arcuri, Saltele Memory, Saltele Foam, Pernute Ortopedice, Saltele cu sistemul Vara-Iarna, Saltele cu arcuri individuale. Accesorii pentru casa si alte produse confectionate la comanda.

Producere de Saltele.

Saltele Memory Foam fără arcuri

Saltele MemorieSalteaua MEMORY Foam, fără arcuri ,este un produs cu o tehnică și inovație menit să reunească beneficiile tuturor tipurilor de saltele în una singură ce are o mare capacitate de revenire la forma inițială și este extrem de stabilă.
Salteaua MEMORY Foam, fără arcuri este alcătuită din 2 părți: spuma poliuretanică suport de orice înălțime și spumă vasco elastică 100% memory de 5 cm, avînd înălțimi după necesitate.Spuma poliuretanică de densitatea mare susține coloana în poziția corectă în timpul somnului iar spuma memory de 5 cm aduce confort.

Spuma Memory Foam are și proprietăți terapeutice. Spre deosebire de spuma normala, celulele spumei vasco-elastice au proprietăți de a se presa complet, la fiecare atingere. Atunci cînd presiunea dispare, spuma revine la forma inițială. Anume această caracteristică oferă și proprietăți terapeutice. Flexibilitatea materialului vasco-elastic se adaptează la forma corpului, fără să creeze puncte de antipresiune
Materialul acestui tip de saltea estel non toxic și de calitate.

Husa saltelei este capitonată cu material 50% bumbac, tratat antialergic, antiacarieni, avînd sistem de aerisire încorporat - Air Flow.
Pentru a afla pretul saltelei, nu ezitati sa ne expediati dimensiunea dorita!

De ce saltelele noastre?

Care sunt avantajele produselor noastre?

  1. Sunt confectionate din materiale calitative.
  2. Se produc la comanda.
  3. Sunt produse in termeni reali.
  4. Se transporta Gratis si achitarea se face la livrare.
  5. Obtineti garantie pentru perioada de utilizare.

Despre Noi

GRISALIA - Un produs creat dupa design si concept italian!

Ne-am propus sa aducem Italia la noi acasa, nu la direct ci la figurat prin intermediul saltelelor noastre!

GRISALIA este un nume ce provine de la orasul italian GRISOLIA din provincia Cosenza si care este considerat un centru de origine medievală, al cărui nume în funcție de unii cercetători (...).

citeste in intregime

Expediază marimea - Află prețul!

Email-ul Dvs.:
Marimea saltelei:
Scrie tipul saltelei dorit: ex.: Saltea Arcuri / Foam
Intrebare Anti-Spam: 1+2=? Scrieţi cifra raspuns pentru a trimite mesajul.
Top of Page MATCO® Mattress - Reprezinta o marca inregistrata la AGEPI Moldova. Conţinutul acestei marci este ocrotit de drepturile de autor. Este interzisă copierea sau retransmiterea prin orice mijloace a unor părţi sau elemente ale acestui site şi/sau conţinut.