Saltele in Moldova! Producator de Saltele Ortopedice. Saltele cu arcuri, Saltele Memory, Saltele Foam, Pernute Ortopedice, Saltele cu sistemul Vara-Iarna, Saltele cu arcuri individuale. Accesorii pentru casa si alte produse confectionate la comanda.

SALTELE CU ARCURI INDIVIDUALE POCKET - CARACTERISTICI

Saltelele Pocket sunt saltele cu arcuri individuale. Acestea conțin o cantitate dublă de arcuri față de saltelele simple cu arcuri și asigură o elastcitate mare, un gad înalt de confort și un somn perfect și relaxant.

 Saltelele Pocket au arcurile împachetate în săculeț aparte. Datorită acestui lucru saltelele Pocket asigură o independență a mișcărilor față de partener, astfel acesta nu este deranjat în timp ce se odihnește.

De asemenea, saltelele susțin corespunzător coloana vertebrală, dar și întregului corp fără a crea puncte de presiune. La fel, aceasta ajută la reducerea și evitarea apariției durerilor de spate și gât.

Saltelele cu arcuri individuale sunt dotate cu sistem vară-iarnă. Marginea antilăsare este alcătuită din poliuretan cu grosimea de 6 cm și densitatea de 25 kg/mc, iar modul de aerisire a saltelei este făcută prin banda 3D de aerisire.

Saltelele Pocket sunt destinate persoanelor ce preferă o duritate medie a saltelei și o rezistență înaltă în timp, iar grosimea acestora este de 23 cm.

Dacă ai nevoie de mai multe detalii nu ezita să ne contactezi!

Last modified onSaturday, 24 March 2018 18:57
back to top

De ce saltelele noastre?

Care sunt avantajele produselor noastre?

  1. Sunt confectionate din materiale calitative.
  2. Se produc la comanda.
  3. Sunt produse in termeni reali.
  4. Se transporta Gratis si achitarea se face la livrare.
  5. Obtineti garantie pentru perioada de utilizare.

Despre Noi

GRISALIA - Un produs creat dupa design si concept italian!

Ne-am propus sa aducem Italia la noi acasa, nu la direct ci la figurat prin intermediul saltelelor noastre!

GRISALIA este un nume ce provine de la orasul italian GRISOLIA din provincia Cosenza si care este considerat un centru de origine medievală, al cărui nume în funcție de unii cercetători (...).

citeste in intregime

Expediază marimea - Află prețul!

Email-ul Dvs.:
Marimea saltelei:
Scrie tipul saltelei dorit: ex.: Saltea Arcuri / Foam
Intrebare Anti-Spam: 1+2=? Scrieţi cifra raspuns pentru a trimite mesajul.
Top of Page MATCO® Mattress - Reprezinta o marca inregistrata la AGEPI Moldova. Conţinutul acestei marci este ocrotit de drepturile de autor. Este interzisă copierea sau retransmiterea prin orice mijloace a unor părţi sau elemente ale acestui site şi/sau conţinut.