Saltele in Moldova! Producator de Saltele Ortopedice. Saltele cu arcuri, Saltele Memory, Saltele Foam, Pernute Ortopedice, Saltele cu sistemul Vara-Iarna, Saltele cu arcuri individuale. Accesorii pentru casa si alte produse confectionate la comanda.

TOTUL DESPRE SALTELELE CU ARCURI BONELL

 Saltelele cu arcuri Bonell sunt un tip de saltele accesibil după preț. Acestea asigură un confort perfect și o susținere corespunzătoare a corpului. Saltelele cu arcuri pot avea înălțimi diferite, cum ar fi 20, 22, 25 și 30 cm și dimensiuni executate la comandă.

Saltele bonell

 Baza saltelelor date este realizată din 126 arcuri/m.p. din sîrmă de oțel de 2,2 mm. Acestea sunt acoperite cu o placă de pîslă thermofelt, peste care este aplicat stratul de poliuretan cu densitatea de 28 kg. 

Husa este alcătuită din 50% bumbac și 50% fibră sintetică. De asemenea, salteaua are margini antilăsare din poliuretan, o aerisire corectă, precum și sistem vară-iarnă.

Saltelele cu arcuri sunt potrivite persoanelor ce preferă o duritate mare și su nevoie de o susținere corespunzătoare a coloanei vertebrale.

 

 

Last modified onThursday, 08 February 2018 21:42
back to top

De ce saltelele noastre?

Care sunt avantajele produselor noastre?

  1. Sunt confectionate din materiale calitative.
  2. Se produc la comanda.
  3. Sunt produse in termeni reali.
  4. Se transporta Gratis si achitarea se face la livrare.
  5. Obtineti garantie pentru perioada de utilizare.

Despre Noi

GRISALIA - Un produs creat dupa design si concept italian!

Ne-am propus sa aducem Italia la noi acasa, nu la direct ci la figurat prin intermediul saltelelor noastre!

GRISALIA este un nume ce provine de la orasul italian GRISOLIA din provincia Cosenza si care este considerat un centru de origine medievală, al cărui nume în funcție de unii cercetători (...).

citeste in intregime

Expediază marimea - Află prețul!

Email-ul Dvs.:
Marimea saltelei:
Scrie tipul saltelei dorit: ex.: Saltea Arcuri / Foam
Intrebare Anti-Spam: 1+2=? Scrieţi cifra raspuns pentru a trimite mesajul.
Top of Page MATCO® Mattress - Reprezinta o marca inregistrata la AGEPI Moldova. Conţinutul acestei marci este ocrotit de drepturile de autor. Este interzisă copierea sau retransmiterea prin orice mijloace a unor părţi sau elemente ale acestui site şi/sau conţinut.