Saltele in Moldova! Producator de Saltele Ortopedice. Saltele cu arcuri, Saltele Memory, Saltele Foam, Pernute Ortopedice, Saltele cu sistemul Vara-Iarna, Saltele cu arcuri individuale. Accesorii pentru casa si alte produse confectionate la comanda.

CELE MAI IMPORTANTE CRITERII ÎN ALEGEREA UNEI SALTELE

Atunci cînd alegeți un model sau altul de saltea trebuie să luați în calcul cîteva creiterii exterm de importante. Iată care sunt acestea:

-    Primul criteriu în alegerea unei saltele potrivite este greutatea celui care doarme pe saltea. Evoluția tehnologică în materialele de asamblare a unei saltele, a evoluat atît de mult încît astăzi calcularea sarcinii pe care trebuie să o suporte este la îndemîna oricărui producător de saltele. Alegerea saltelei trebuie făcută exact după greutatea pe care o aveți, pentu ca salteaua să aibă o cît mai mare durată de viață.

-    Cel de-al doilea criteriu în alegerea unei saltele este tipul de husă a saltelei. Fiecare saltea este îmbrăcată într-o husă. Lavabișă sau nelavabilă. Această husă intră în contact direct cu așternuturile dormitorului. O husă de calitate trebuie să aibă în compoziția sa și fibre naturale cît și sintetice. Optați pentru o saltea cu husă detașabilă pentru a o putea spăla și plăcută la atingere.

-    Cel de al treilea criteriu în alegerea unei saltele este înălțimea saltelei. Are înălțimea saltelei legătură cu confortul? – Da și nu prea. Totul depinde de îmbinarea materialelor.
O saltea cu înălțimea de 14 cm poate fi confortabilă numai avînd un miez de poliuretan de calitate superioară.
Iar o saltea cu o înălțime de 20 cm poate fi confortabilă dacă are un conținut din poliuretan sau un miez din arcuri.

-    Cel de al patrulea criteriu în alegerea unei saltele este compoziția saltelei. Miezul saltelei este defapt inima saltelei. Fiecare dintre miezuri poate să fie mai bun sau mai puțin bun, în funcție de materialele folosite. De obicei miezul saltelei este din poliuretan, arcuri bloc sau arcuri pocket.

-    Cel de-al șaselea criteriu în alegerea unei saltele este stilul de dormit. Stilul de dormit de-asemenea joacă un rol foarte important în alegerea unei saltele. Dormitul pe spate sau pe burtă necesită o saltea mai solidă,  iar dormitul pe o parte necesită o saltea cu o duritate medie, care să ia forma corpului și să elimine punctele de presiune.

Atunci cînd mergeți prin magazine în căutarea unei saltele luați în calcul aceste criterii, astfel vă veți bucura de un somn confortabil și sănătos.

back to top

De ce saltelele noastre?

Care sunt avantajele produselor noastre?

  1. Sunt confectionate din materiale calitative.
  2. Se produc la comanda.
  3. Sunt produse in termeni reali.
  4. Se transporta Gratis si achitarea se face la livrare.
  5. Obtineti garantie pentru perioada de utilizare.

Despre Noi

GRISALIA - Un produs creat dupa design si concept italian!

Ne-am propus sa aducem Italia la noi acasa, nu la direct ci la figurat prin intermediul saltelelor noastre!

GRISALIA este un nume ce provine de la orasul italian GRISOLIA din provincia Cosenza si care este considerat un centru de origine medievală, al cărui nume în funcție de unii cercetători (...).

citeste in intregime

Expediază marimea - Află prețul!

Email-ul Dvs.:
Marimea saltelei:
Scrie tipul saltelei dorit: ex.: Saltea Arcuri / Foam
Intrebare Anti-Spam: 1+2=? Scrieţi cifra raspuns pentru a trimite mesajul.
Top of Page MATCO® Mattress - Reprezinta o marca inregistrata la AGEPI Moldova. Conţinutul acestei marci este ocrotit de drepturile de autor. Este interzisă copierea sau retransmiterea prin orice mijloace a unor părţi sau elemente ale acestui site şi/sau conţinut.