Saltele in Moldova! Producator de Saltele Ortopedice. Saltele cu arcuri, Saltele Memory, Saltele Foam, Pernute Ortopedice, Saltele cu sistemul Vara-Iarna, Saltele cu arcuri individuale. Accesorii pentru casa si alte produse confectionate la comanda.

AVANTAJELE UNEI SALTELE CU SPUMĂ MEMORY FOAM

Saltelele cu spumă Memory Foam sunt potrivite pentru un somn confortabil și pentru persoanele cu dureri de articulații constante.

Spuma vasco-elastică este un material inventat de NASA ce era folosit pentru a îmbunătăți siguranța amortizoarelor din aeronave. Astăzi această spumă se folosește și la producerea saltelelor și a pernelor. Spuma memory reacționează la greutatea și temperatura corpului oferind suport în timpul somnului. Spuma Memory Foam se adaptează formei corpului în timpul somnului ajutînd la reducerea tensiunii articulațiilor.
Odată cu greutatea corpului distribuită uniform, circulația se îmbunătățește în tot corpul, în comparație cu dormitul pe o saltea tradițională.

De-asemenea cu o saltea Memory Foam, efectul de balans este minimizat datorită faptului că aceasta ia forma corpului. Partenerul dvs care doarme alături nu va simți mișcarea.

Salteaua cu memori este durabilă în timp și nu necesită rotire precum saltelele tradiționale cu arcuri.

Sfat: Înainte de a cumpăra o saltea cu spumă de memorie, este recomandat ca dvs personal să o testați. Comparați prețurile și alegeți varianta optimă pentru dvs.

back to top

De ce saltelele noastre?

Care sunt avantajele produselor noastre?

  1. Sunt confectionate din materiale calitative.
  2. Se produc la comanda.
  3. Sunt produse in termeni reali.
  4. Se transporta Gratis si achitarea se face la livrare.
  5. Obtineti garantie pentru perioada de utilizare.

Despre Noi

GRISALIA - Un produs creat dupa design si concept italian!

Ne-am propus sa aducem Italia la noi acasa, nu la direct ci la figurat prin intermediul saltelelor noastre!

GRISALIA este un nume ce provine de la orasul italian GRISOLIA din provincia Cosenza si care este considerat un centru de origine medievală, al cărui nume în funcție de unii cercetători (...).

citeste in intregime

Expediază marimea - Află prețul!

Email-ul Dvs.:
Marimea saltelei:
Scrie tipul saltelei dorit: ex.: Saltea Arcuri / Foam
Intrebare Anti-Spam: 1+2=? Scrieţi cifra raspuns pentru a trimite mesajul.
Top of Page MATCO® Mattress - Reprezinta o marca inregistrata la AGEPI Moldova. Conţinutul acestei marci este ocrotit de drepturile de autor. Este interzisă copierea sau retransmiterea prin orice mijloace a unor părţi sau elemente ale acestui site şi/sau conţinut.