Saltele in Moldova! Producator de Saltele Ortopedice. Saltele cu arcuri, Saltele Memory, Saltele Foam, Pernute Ortopedice, Saltele cu sistemul Vara-Iarna, Saltele cu arcuri individuale. Accesorii pentru casa si alte produse confectionate la comanda.

O SALTEA CARE SĂ AIBĂ GRIJĂ DE SĂNĂTATE TA

Odihna și buna relaxare a corpului din timpul nopții are mare legătură cu materialul pe care dormi.
Elementul principal care îți influențează într-o mare măsură calitatea somnului este salteaua. Salteaua este anume acel element care reușește să îți bine-dispună sau să își distrugă diminețile. În unele cazuri nu numai diminețile, ci chiar și sănătatea.

Dacă nu ești multumit de saltelele standarte este timpul să alegi un model de saltea mai nou precum ar fi salteaua memory foam sau salteaua din spumă vâsco-elastică.

Spuma vâsco-elastică (Memory Foam) este singurul material care reacționează sub efectul greutății utilizatorului, ia forma corpului acestuia și revine la starea inițială după utilizare. De aceea a fost considerat elementul de bază pentru introducerea lui în compoziția saltelei.


Important: O saltea memory foam este ideală pentru sprijinirea coloanei vertebrale, pentru persoanele care prezintă dureri de spate sau de articulații și este recomandată pentru toate tipurile de somn (pe spate, pe burtă, lateral).

Dorești o saltea care să aibă grijă de sănătatea Ta? Alege o saltea Memory Foam de la SalteleMoldova.com

back to top

De ce saltelele noastre?

Care sunt avantajele produselor noastre?

  1. Sunt confectionate din materiale calitative.
  2. Se produc la comanda.
  3. Sunt produse in termeni reali.
  4. Se transporta Gratis si achitarea se face la livrare.
  5. Obtineti garantie pentru perioada de utilizare.

Despre Noi

GRISALIA - Un produs creat dupa design si concept italian!

Ne-am propus sa aducem Italia la noi acasa, nu la direct ci la figurat prin intermediul saltelelor noastre!

GRISALIA este un nume ce provine de la orasul italian GRISOLIA din provincia Cosenza si care este considerat un centru de origine medievală, al cărui nume în funcție de unii cercetători (...).

citeste in intregime

Expediază marimea - Află prețul!

Email-ul Dvs.:
Marimea saltelei:
Scrie tipul saltelei dorit: ex.: Saltea Arcuri / Foam
Intrebare Anti-Spam: 1+2=? Scrieţi cifra raspuns pentru a trimite mesajul.
Top of Page MATCO® Mattress - Reprezinta o marca inregistrata la AGEPI Moldova. Conţinutul acestei marci este ocrotit de drepturile de autor. Este interzisă copierea sau retransmiterea prin orice mijloace a unor părţi sau elemente ale acestui site şi/sau conţinut.