Saltele in Moldova! Producator de Saltele Ortopedice. Saltele cu arcuri, Saltele Memory, Saltele Foam, Pernute Ortopedice, Saltele cu sistemul Vara-Iarna, Saltele cu arcuri individuale. Accesorii pentru casa si alte produse confectionate la comanda.

SALTELE PENTRU PATURI MOLDOVA

Cîte tipuri de paturi cu atît mai multe tipuri de saltele. Astfel, un tip de pat întîlnim în țara noastră este patul denumit Moldova. Este un dormitor mai delicat din această cauză și necesită o saltea mai specială. Acest tip de dormitor este extensibil și este potrivit pentru spațiile înguste.

De obicei saltelele pentru dormitoarele Moldova au dimeniuni de 140x190, 140x195 sau 140x200 dar sunt și excepții. Înălțimea saltelelor în acest caz este de 10 cm, sunt pe bază de arcuri și sunt saltele doar cu o parte disponibilă pentru dormit. Salteaua este dotată cu funii mici pentru a putea fi fixată de baza patului. Acest tip de saltele se potrivesc de minune pentru paturile tip Moldova deoarece ele se extind și se strîng odată cu patul.

În componența saltelelei mai intră și straturi de pîslă, poliuretan și husa din material special jakard.
SalteleMoldova.com pune la dispoziția fiecăruia astfel de saltele, puteți face comanda și în doar 2-3 zile salteaua va fi gata.

back to top

De ce saltelele noastre?

Care sunt avantajele produselor noastre?

  1. Sunt confectionate din materiale calitative.
  2. Se produc la comanda.
  3. Sunt produse in termeni reali.
  4. Se transporta Gratis si achitarea se face la livrare.
  5. Obtineti garantie pentru perioada de utilizare.

Despre Noi

GRISALIA - Un produs creat dupa design si concept italian!

Ne-am propus sa aducem Italia la noi acasa, nu la direct ci la figurat prin intermediul saltelelor noastre!

GRISALIA este un nume ce provine de la orasul italian GRISOLIA din provincia Cosenza si care este considerat un centru de origine medievală, al cărui nume în funcție de unii cercetători (...).

citeste in intregime

Expediază marimea - Află prețul!

Email-ul Dvs.:
Marimea saltelei:
Scrie tipul saltelei dorit: ex.: Saltea Arcuri / Foam
Intrebare Anti-Spam: 1+2=? Scrieţi cifra raspuns pentru a trimite mesajul.
Top of Page MATCO® Mattress - Reprezinta o marca inregistrata la AGEPI Moldova. Conţinutul acestei marci este ocrotit de drepturile de autor. Este interzisă copierea sau retransmiterea prin orice mijloace a unor părţi sau elemente ale acestui site şi/sau conţinut.