Saltele in Moldova! Producator de Saltele Ortopedice. Saltele cu arcuri, Saltele Memory, Saltele Foam, Pernute Ortopedice, Saltele cu sistemul Vara-Iarna, Saltele cu arcuri individuale. Accesorii pentru casa si alte produse confectionate la comanda.

TOTUL DESPRE SALTELELE ORTOPEDICE

Totul – este un cuvînt larg ce poate subînțelege foarte multe lucruri, din această cauză vă vom povesti doar de cîteva momente, lucrurile cele mai importante pe care trebuie să le știți despre saltele. 

Pentru a avea un dormitor comod și suficient trebuie ca dormitorul și salteaua să fie cu 10 cm mai mare decît persoana care va dormi pe ea. De-asemenea înainte de a alege o saltea sau alta verificați baza patului. Trebuie să știți că o bază rigidă face salteaua mai tare iar o bază pe arcuri sau lamele, mai moale.
Compoziția și structura saltelelor se află în prețul acestora. Spre exemplu lîna, bumbacul cresc prețul acesteia.

Este bine să știți că saltelele cele mai bune, cu cel mai bun raport pret/calitate sunt cele care au arcuri și o margine rigida, care contribuie la păstrarea formei.
Saltele cu arcuri individuale sunt mai scumpe, dar sunt mai comode pentru ca oferă o susținere echilibrată a tuturor părților corpului indiferent dacă mai este cineva pe saltea sau nu.

Un tip de saltele la fel destul de comode sunt saltelele cu memorie, care răspund la temperatura și greutatea corpului.
Pentru paturile și dormitoarele copiilor nu alegeți saltele scumpe. Ei cresc repede și peste un an, doi ele vor trebui schimbate.

Acestea ar fi principalele caracteristici ale saltelelor. Nu ezitați atunci cînd procurați să oferiți întrebări agenților de vînzări.

back to top

De ce saltelele noastre?

Care sunt avantajele produselor noastre?

  1. Sunt confectionate din materiale calitative.
  2. Se produc la comanda.
  3. Sunt produse in termeni reali.
  4. Se transporta Gratis si achitarea se face la livrare.
  5. Obtineti garantie pentru perioada de utilizare.

Despre Noi

GRISALIA - Un produs creat dupa design si concept italian!

Ne-am propus sa aducem Italia la noi acasa, nu la direct ci la figurat prin intermediul saltelelor noastre!

GRISALIA este un nume ce provine de la orasul italian GRISOLIA din provincia Cosenza si care este considerat un centru de origine medievală, al cărui nume în funcție de unii cercetători (...).

citeste in intregime

Expediază marimea - Află prețul!

Email-ul Dvs.:
Marimea saltelei:
Scrie tipul saltelei dorit: ex.: Saltea Arcuri / Foam
Intrebare Anti-Spam: 1+2=? Scrieţi cifra raspuns pentru a trimite mesajul.
Top of Page MATCO® Mattress - Reprezinta o marca inregistrata la AGEPI Moldova. Conţinutul acestei marci este ocrotit de drepturile de autor. Este interzisă copierea sau retransmiterea prin orice mijloace a unor părţi sau elemente ale acestui site şi/sau conţinut.