Saltele in Moldova! Producator de Saltele Ortopedice. Saltele cu arcuri, Saltele Memory, Saltele Foam, Pernute Ortopedice, Saltele cu sistemul Vara-Iarna, Saltele cu arcuri individuale. Accesorii pentru casa si alte produse confectionate la comanda.

TOP 3 SALTELE DE CALITATE DE LA GRISALIA

Grisalia oferă pentru fiecare saltele de calitate superioară pentru a-ți asigura un somn sănătos și confortabil. În continuare îți prezentăm top 3 saltele Grisalia care sunt cel mai căutate saltele de către clienții noștrii.

1.    Saltea clasa Premium. Este vorba de saltelele cu arcuri Bonell, însă această variantă este pe departe de  varianta clasică. Clasa Premium este mai performantă deține pe interior suporturi din spumă de înaltă calitate. Aceste suporturi oferă rezistență mare în timp și fermitate. Arcurile sunt din oțel tratat termic, cu o grosime 2,2 mm, astfel salteaua oferă un raport optim între gradul de elasticitate și cel de rigiditate, și asigură un confort perfect. Salteaua Premium este dotată cu față de vară și una de iarnă. Prin urmare este indicată intoarcerea saltelei în funcție de anotimp. Husa saltelei tip Jakuard este detașabilă și lavabilă. Salteaua Premium reprezită cel mai bun raport preț/ calitate.

2.    Salteaua Pocket. Este vorba de salteaua cu arcuri individuale. Aceasta va transforma un somn bun în unul excelent. Puternice și durabile, arcurile împachetate individual se mulează perfect pe corpul fiecăruia. Salteaua este destinată persoanelor ce doresc o saltea confortabilă dar medie ca fermitate, realizată din materiale de bună calitate. Salteaua este dotată cu față de vară și față de iarnă și dispune de husă detașabilă.

3.    Saltele Memory Foam. Spuma memory distribuie greutatea pe toata suprafața saltelei și elimina punctele de presiune din zona umerilor, șoldurilor și a membrelor. Astfel circulația sanguină este mult îmbunătățită fapt ce va asigura un somn liniștit și odihnitor. Spuma poliuretanica care stă la baza saltelei (densitatea 28 kg/mc) și strat de memory 5 cm (densitatea 50 kg/mc) material vascoelastic care se adaptează la temperatura corpului și reduce nevoia de schimbare a poziției în timpul somnului ceea ce permite un somn adînc. Vei scăpa de durerile și de oase de spate iar mișcările partenerului în timpul nopții nu te vor mai deranja. Saltelele Memory sunt la mare căutare datorita calităților pe care acestea le dețin.

Dacă vrei să te bucuri de un somn liniștit, alege saltele ortopedice Grisalia. Iar dacă ai nevoie de informații suplimentare nu ezita să ne contactezi.

back to top

De ce saltelele noastre?

Care sunt avantajele produselor noastre?

  1. Sunt confectionate din materiale calitative.
  2. Se produc la comanda.
  3. Sunt produse in termeni reali.
  4. Se transporta Gratis si achitarea se face la livrare.
  5. Obtineti garantie pentru perioada de utilizare.

Despre Noi

GRISALIA - Un produs creat dupa design si concept italian!

Ne-am propus sa aducem Italia la noi acasa, nu la direct ci la figurat prin intermediul saltelelor noastre!

GRISALIA este un nume ce provine de la orasul italian GRISOLIA din provincia Cosenza si care este considerat un centru de origine medievală, al cărui nume în funcție de unii cercetători (...).

citeste in intregime

Expediază marimea - Află prețul!

Email-ul Dvs.:
Marimea saltelei:
Scrie tipul saltelei dorit: ex.: Saltea Arcuri / Foam
Intrebare Anti-Spam: 1+2=? Scrieţi cifra raspuns pentru a trimite mesajul.
Top of Page MATCO® Mattress - Reprezinta o marca inregistrata la AGEPI Moldova. Conţinutul acestei marci este ocrotit de drepturile de autor. Este interzisă copierea sau retransmiterea prin orice mijloace a unor părţi sau elemente ale acestui site şi/sau conţinut.