Saltele in Moldova! Producator de Saltele Ortopedice. Saltele cu arcuri, Saltele Memory, Saltele Foam, Pernute Ortopedice, Saltele cu sistemul Vara-Iarna, Saltele cu arcuri individuale. Accesorii pentru casa si alte produse confectionate la comanda.

SALTELE ORTOPEDICE – CUM LE CUMPĂR?

Vă aducem careva sfaturi în vederea alegerii unei saltele ortopedice, sfaturi de care să țineți cont la procurarea saltelei dvs, ca mai apoi să nu aveți careva probleme cu produsul procurat.

1. Aflați cum a fost confecționată salteaua, și cereți să vi se prezinte o mostră de saltea sectionată!
Pe piață există mai multe tipuri de saltele ortopedice, saltele atît produse local cît și importate. Important este să vă informați atunci cînd vă decideți să achiziționați o saltea, cerînd să vi se prezinte o secțiune transversală pentru tipul de saltea solicitată.

2. Încercați fermitatea saltelei!
Căutați o saltea cu o fermitate care vi se potrivește. Saltelele ortopedice au diverse grade de fermitate, și trebuie să verificați dacă cea pe care ați găsit-o este exact  ce căutați și va susține bine și echilibrat toată greutatea corpului.

3. Verifică rigiditatea saltelei ortopedice!
Examinați mostra saltelei cercetînd gradul de elasticitate, de comfort și comportamentul saltelei la mișcare. Fiți atenți, comercianții au o gamă largă de saltele, astfel important este să achiziționați salteaua de care exact aveți nevoie: de vară sau de iarnă, mixte, cu apa, din fulgi, din bumbac, din burete, din spumă, cu arcuri sau combinații între aceste elemente.

4. Varificați mărimea saltelei ortopedice!
Unul din cele mai importante criterii de care trebuie să țineți cont atunci cînd mergeți la cumpărături, este mărimea saltelei, care trebuie cumpărată în funcție de dimensiunile patului. În cazul în care firma de la care urmează să cumparați salteaua, nu are mărimea necesară, cautați un producător care poate realiza saltele ortopedice la comandă, cumpărați o saltea care corespunde exact dimensiunii patului.

5. Garanția saltelei!
Semnați un contract de vînzare-cumpărare atunci cînd cumpărați salteaua ortopedică, iar dacă aceasta nu este posibil, nu ezitați să cereți un certificat care atestă garanția saltelei ortopedice procurate.

GRISALIA vă urezază o alegere perfectă!

back to top

De ce saltelele noastre?

Care sunt avantajele produselor noastre?

  1. Sunt confectionate din materiale calitative.
  2. Se produc la comanda.
  3. Sunt produse in termeni reali.
  4. Se transporta Gratis si achitarea se face la livrare.
  5. Obtineti garantie pentru perioada de utilizare.

Despre Noi

GRISALIA - Un produs creat dupa design si concept italian!

Ne-am propus sa aducem Italia la noi acasa, nu la direct ci la figurat prin intermediul saltelelor noastre!

GRISALIA este un nume ce provine de la orasul italian GRISOLIA din provincia Cosenza si care este considerat un centru de origine medievală, al cărui nume în funcție de unii cercetători (...).

citeste in intregime

Expediază marimea - Află prețul!

Email-ul Dvs.:
Marimea saltelei:
Scrie tipul saltelei dorit: ex.: Saltea Arcuri / Foam
Intrebare Anti-Spam: 1+2=? Scrieţi cifra raspuns pentru a trimite mesajul.
Top of Page MATCO® Mattress - Reprezinta o marca inregistrata la AGEPI Moldova. Conţinutul acestei marci este ocrotit de drepturile de autor. Este interzisă copierea sau retransmiterea prin orice mijloace a unor părţi sau elemente ale acestui site şi/sau conţinut.