Saltele in Moldova! Producator de Saltele Ortopedice. Saltele cu arcuri, Saltele Memory, Saltele Foam, Pernute Ortopedice, Saltele cu sistemul Vara-Iarna, Saltele cu arcuri individuale. Accesorii pentru casa si alte produse confectionate la comanda.

ÎNTREBĂRI ȘI RĂSPUNSURI FRECVETE LA ALEGEREA UNEI SALTELE?

Atunci cînd ești în căutarea unei saltele noi apar diferite întrebări. În continuare noi vom încerca să îți oferim răspunsuri la cele mai frecvete întrebări ce apar:

-    Care este diferența între o saltea cu arcuri și una cu spumă?
Este bine de știut că confortul este diferit la saltelele cu arcuri și la saltelel din spumă. O saltea cu spumă va avea tendința să urmărească forma corpului și să absoarbă mișcările corpului pe saltea, iar o saltea cu arcuri oferă elasticitate, arcurile revenind la poziția inițială în dependență de mișcări. Sfatul nostru e să probezi înainte de a procura pentru a înțelege exact de ce ai nevoie.

-    Înălțimea saltelei influențează calitatea saltelei? Calitatea unei saltele nu este strîns legată de înălțimea acesteia ci mai mult de calitatea materialelor folosite la realizare atît pentru structura elastică cît și pentru matlasare. În general se recomandă la saltelele cu arcuri o înălțime mai mare ( 20 cm, 22 cm), iar pentru o saltea din spumă o înălțime mai mică ( 15 cm, 18 cm).

-    O saltea bună trebuie să fie fermă? NU, salteaua trebuie aleasă după fiecare în parte, în dependență de greutate, mod de dormit și necesitate. O saltea prea fermă va crea presiune la coloana vertebrală, și invers o saltea prea moale va crea efectul de covată.

-    Sunt dimensiunile așternutului și lenjerie  adaptate la dimensiunea patului sau pernei? GRISALIA propune protecții de saltea, huse  și lenjerie exact pe dimeniunea saltelei alese și a pernei.

-    Pot testa calitatea unei saltele asezandu-mă cîteva minute pe o saltea? Pentru a simți și a înțelege o saltea este nevoie de cîteva nopți de somn pe ea, așezarea pe cîteva minute te poate ajuta doar la înțelegerea diferenței de susținere între două sau trei  tipuri de saltele.

-    Cum îmi transport salteaua? De obicei vînzătorii sau producătorii oferă transport. Însă în cazul în care ești nevoit singur sa-ți transporți salteaua ar trebui să știi că o saltea din spumă poate fi pliată, pe cînd saltelele cu arcuri  nu, deoarece riști să deformezi structura de arcuri elastică .

Acestea sunt principalele întrebări și răspunsuri, sperăm să îți fie de folos. Pentru orice alte întrebări nu ezita să ne contactezi.

Last modified onWednesday, 20 May 2015 09:37
back to top

De ce saltelele noastre?

Care sunt avantajele produselor noastre?

  1. Sunt confectionate din materiale calitative.
  2. Se produc la comanda.
  3. Sunt produse in termeni reali.
  4. Se transporta Gratis si achitarea se face la livrare.
  5. Obtineti garantie pentru perioada de utilizare.

Despre Noi

GRISALIA - Un produs creat dupa design si concept italian!

Ne-am propus sa aducem Italia la noi acasa, nu la direct ci la figurat prin intermediul saltelelor noastre!

GRISALIA este un nume ce provine de la orasul italian GRISOLIA din provincia Cosenza si care este considerat un centru de origine medievală, al cărui nume în funcție de unii cercetători (...).

citeste in intregime

Expediază marimea - Află prețul!

Email-ul Dvs.:
Marimea saltelei:
Scrie tipul saltelei dorit: ex.: Saltea Arcuri / Foam
Intrebare Anti-Spam: 1+2=? Scrieţi cifra raspuns pentru a trimite mesajul.
Top of Page MATCO® Mattress - Reprezinta o marca inregistrata la AGEPI Moldova. Conţinutul acestei marci este ocrotit de drepturile de autor. Este interzisă copierea sau retransmiterea prin orice mijloace a unor părţi sau elemente ale acestui site şi/sau conţinut.