Saltele in Moldova! Producator de Saltele Ortopedice. Saltele cu arcuri, Saltele Memory, Saltele Foam, Pernute Ortopedice, Saltele cu sistemul Vara-Iarna, Saltele cu arcuri individuale. Accesorii pentru casa si alte produse confectionate la comanda.

CARE SUNT CELE MAI POTRIVITE SALTELE PENTRU GRĂDINIȚE?

Copilul tău își petrece o mare parte din timp la grădiniță, din această cauză salteaua pe care doarme trebuie să fie de calitate și să corespundă tuturor cerințelor.

Somnul din timpul zilei este unul important care influențează dezvoltarea organizmului, creșterea imunității și menținerea sănătății copilului.

Dacă pentru pătucul de acasă poți opta pentru orice dimensiune a saltelei, în grădinițe e cu totul altfel, pătucurile au dimensiuni standarte oferite de către producătorii de mobilă precum: 60 x 120, 65 x 130 și 70 x 140 cm.

Pe piață poți găsi cîteva modele de saltele pentru grădinițe:
-    Saltele din vată – sunt saltele neortopedice, dar sunt cele mai accesibile ca preț. Ele au o grosime de 8 cm iar husa este nedetașabilă. În cazul în care copilul necesită o saltea ortopedică pentru somn sau dorești să oferi un somn sănătos nu ezita să vorbești cu administrația grădiniței.
Caracteristici: Saltele din pînză cu conținut de vată-bumbac 100%, se produc la orice dimensiune.

-    Saltele ortopedice cu arcuri – sunt saltele cu două suprafețe ce au la bază un bloc de arcuri numit Bonnel. Acestea oferă un suport optim a corpului în timpul somnului, copilul avînd un somn liniștit și sănătos. Saltelele au părți laterale de antilăsare și husă detașabilă care poate avea variante de culori.
Caracteristici: husă din bumbac matlasată, vatin, bloc de arcuri Bonnel, strat de poliuretan de 3 cm.

-    Saltele ortopedice fără arcuri, saltele poliuretanice – aceste saltele sunt la fel optime pentru un somn sănătos. Au o fermitate înaltă și husă detașabilă care poate avea variante de culori. 
Caracteristici: spumă poliuretanică de densitatea 28 kg/mc, husă din bumbac matlasată.

SalteleMoldova.com oferă saltele de orice tip pentru grădinițe la un preț accesibil. Pentru detalii sau pentru a obține o ofertă de preț nu ezita să ne contactezi.

back to top

De ce saltelele noastre?

Care sunt avantajele produselor noastre?

  1. Sunt confectionate din materiale calitative.
  2. Se produc la comanda.
  3. Sunt produse in termeni reali.
  4. Se transporta Gratis si achitarea se face la livrare.
  5. Obtineti garantie pentru perioada de utilizare.

Despre Noi

GRISALIA - Un produs creat dupa design si concept italian!

Ne-am propus sa aducem Italia la noi acasa, nu la direct ci la figurat prin intermediul saltelelor noastre!

GRISALIA este un nume ce provine de la orasul italian GRISOLIA din provincia Cosenza si care este considerat un centru de origine medievală, al cărui nume în funcție de unii cercetători (...).

citeste in intregime

Expediază marimea - Află prețul!

Email-ul Dvs.:
Marimea saltelei:
Scrie tipul saltelei dorit: ex.: Saltea Arcuri / Foam
Intrebare Anti-Spam: 1+2=? Scrieţi cifra raspuns pentru a trimite mesajul.
Top of Page MATCO® Mattress - Reprezinta o marca inregistrata la AGEPI Moldova. Conţinutul acestei marci este ocrotit de drepturile de autor. Este interzisă copierea sau retransmiterea prin orice mijloace a unor părţi sau elemente ale acestui site şi/sau conţinut.