Saltele in Moldova! Producator de Saltele Ortopedice. Saltele cu arcuri, Saltele Memory, Saltele Foam, Pernute Ortopedice, Saltele cu sistemul Vara-Iarna, Saltele cu arcuri individuale. Accesorii pentru casa si alte produse confectionate la comanda.

ÎNTREBĂRI FREGVENTE DESPRE SALTELE

Care este diferența între o saltea cu arcuri și una cu spumă poliuretanică?
De obicei confortul acestor două tipuri de saltele va fi diferit. O saltea cu spumă va avea o duritate mai mare și va avea tendință să urmărească forma corpului. În schimb o saltea cu arcuri va avea o duritate mai mare decît mediu și are un efect de reziliență mult mai important.

Înălțimea saltelei are influență asupra calității acesteia?
Mulți confundă calitatea cu înălțimea saltelei. Totul depinde de calitatea materialelor folosite atît pentru structura elastică cît și pentru matlasare.Totuși o saltea ca să fie eficientă nu trebuie să aibă o înălțime mai mica de 15 cm asta în cazul în care vorbim de saltele cu arcuri.

O saltea buna trebuie să fie neapărat foarte dură?
Această afirmare nu este corectă. Duritatea saltelei trebuie adaptată la cerințele fiecăruia în parte. Alegeți fermitatea saltelei în conformitate cu cerințele tale.

Cum imi întrețin salteaua?
În primele luni de utilizare întoarce salteaua odată sau de doua ori, pentru ca suprafața saltelei să se niveleze. După care pe parcursul anilor de exploatre poți întoarce salteaua în funcție de cele două anotimpuri vară-iarnă.

Cum îmi protejez salteaua?
Pentru asigurarea unei igiene corespunzătoare a saltelei, trebuie să folosești o protecție de saltea simplă sau rezistentă la lichide și ușor de spălat.
În cazul în care mai ai întrebări cu referire la saltele nu ezita să ne contactezi.

back to top

De ce saltelele noastre?

Care sunt avantajele produselor noastre?

  1. Sunt confectionate din materiale calitative.
  2. Se produc la comanda.
  3. Sunt produse in termeni reali.
  4. Se transporta Gratis si achitarea se face la livrare.
  5. Obtineti garantie pentru perioada de utilizare.

Despre Noi

GRISALIA - Un produs creat dupa design si concept italian!

Ne-am propus sa aducem Italia la noi acasa, nu la direct ci la figurat prin intermediul saltelelor noastre!

GRISALIA este un nume ce provine de la orasul italian GRISOLIA din provincia Cosenza si care este considerat un centru de origine medievală, al cărui nume în funcție de unii cercetători (...).

citeste in intregime

Expediază marimea - Află prețul!

Email-ul Dvs.:
Marimea saltelei:
Scrie tipul saltelei dorit: ex.: Saltea Arcuri / Foam
Intrebare Anti-Spam: 1+2=? Scrieţi cifra raspuns pentru a trimite mesajul.
Top of Page MATCO® Mattress - Reprezinta o marca inregistrata la AGEPI Moldova. Conţinutul acestei marci este ocrotit de drepturile de autor. Este interzisă copierea sau retransmiterea prin orice mijloace a unor părţi sau elemente ale acestui site şi/sau conţinut.