Saltele in Moldova! Producator de Saltele Ortopedice. Saltele cu arcuri, Saltele Memory, Saltele Foam, Pernute Ortopedice, Saltele cu sistemul Vara-Iarna, Saltele cu arcuri individuale. Accesorii pentru casa si alte produse confectionate la comanda.

SANATATE SI SALTELE

Aproape 40 % din populația globului pămîntesc suferă de dureri sau boli de spate. Aceste dureri și boli apar din cauza unei poziții incorecte atît în timpul zilei cît și în timpul nopții. Din această cauză ar fi foarte bine ca să aveți grijă la modul în care dormiți, calitatea saltelei și a pernei.  Atît salteaua cît și pernele trebuiesc alese corect pentru a vă bucura de un somn calitativ și sănătos.

Salteaua are rolul de a preveni apariția durerilor coloanei vertebrale și a oferi suportul necesar a umerilor, șoldurilor. Atît a cei mari cît și cei mici au nevoie de saltele potrivite. Pentru bebeluși cele mai recomandate saltele sunt cele poliuretanice. Aceste saltele se caracterizează printr-o duritate înalt și un suport eficient a corpului și scheletului copilului. Pentru cei mai măricei se recomandă saltelele cu o duritate mai mare decît mediu, care se întîlnește mai des la saltelele cu arcuri tip Bonnel, arcurile sunt rezistente, iar coloana vertebrală pe astfel de saltea își păstrează forma sa naturală.

Pentru maturi sunt recomandate atît saltele cu arcuri cît și saltele fără arcuri, pentru a elimina punctele de presiune puteți opta și pentru saltele tip relax – saltele cu memorie care oferă un confort nemaipomenit.

Sănătatea este cel mai important lucru, din această cauză vă reomandăm să apelați la specialiști înainte de a procura un tip de saltea sau  altul.

back to top

De ce saltelele noastre?

Care sunt avantajele produselor noastre?

  1. Sunt confectionate din materiale calitative.
  2. Se produc la comanda.
  3. Sunt produse in termeni reali.
  4. Se transporta Gratis si achitarea se face la livrare.
  5. Obtineti garantie pentru perioada de utilizare.

Despre Noi

GRISALIA - Un produs creat dupa design si concept italian!

Ne-am propus sa aducem Italia la noi acasa, nu la direct ci la figurat prin intermediul saltelelor noastre!

GRISALIA este un nume ce provine de la orasul italian GRISOLIA din provincia Cosenza si care este considerat un centru de origine medievală, al cărui nume în funcție de unii cercetători (...).

citeste in intregime

Expediază marimea - Află prețul!

Email-ul Dvs.:
Marimea saltelei:
Scrie tipul saltelei dorit: ex.: Saltea Arcuri / Foam
Intrebare Anti-Spam: 1+2=? Scrieţi cifra raspuns pentru a trimite mesajul.
Top of Page MATCO® Mattress - Reprezinta o marca inregistrata la AGEPI Moldova. Conţinutul acestei marci este ocrotit de drepturile de autor. Este interzisă copierea sau retransmiterea prin orice mijloace a unor părţi sau elemente ale acestui site şi/sau conţinut.