Saltele in Moldova! Producator de Saltele Ortopedice. Saltele cu arcuri, Saltele Memory, Saltele Foam, Pernute Ortopedice, Saltele cu sistemul Vara-Iarna, Saltele cu arcuri individuale. Accesorii pentru casa si alte produse confectionate la comanda.

CUM PREVII APARIȚIA DURERILOR DE SPATE ATUNCI CÎND DORMI?

Poziția în care dormim este foarte importantă în menținerea sănătății spatelui dvs. Astfel se întîlnesc cîteva poziții ideale care permit sprijinirea tuturor zonelor coloanei vertebrale pe saltea, poziţii asemănătoare cu cea adoptată atunci când stai în picioare.

 

Dacă dormi pe spate păstrează genunchii liberi, încearcă să pui o pernă sub genunchi și vei simți cum calitatea somnului tău se va îmbunătăți considerabil. De-asemenea dăcă dormi pe spate alege o pernă mai subțire, o pernă prea groasă va face ca gâtul să se întindă exagerat în faţă, iar menţinerea acestei poziţii pe durata mai multor ore, va duce la apariţia durerilor în zona cervicală.

În cazul în care dormi mai mult pe o parte, perna, preferabil mai înaltă, trebuie să menţina gâtul pe aceeaşi axă cu cea a coloanei dorsale, astfel coloana îşi va menţine poziţia normală și nu vei avea dureri.

Nu se recomandă să dormi pe burtă, riști ca cu timpul să deforbezi coloana vertebrală și să apară durerile.

Important: Salteaua pe care dormi trebuie să fie fermă şi să nu aibă denivelări, nu trebuie să aibă forma unui hamac, dar trebuie să fie suficient de moale pentru a se adapta formei normale a coloanei vertebrale. O saltea foarte dură este la fel de nesănătoasă precum o saltea foarte moale, pe care spatele tău nu va avea parte de susţinere.

Învaţă să adopţi poziţii corecte în timpul somnului și la sigur nu vei cunoaște ce înseamnă dureri de spate.

Last modified onFriday, 04 September 2015 11:04
back to top

De ce saltelele noastre?

Care sunt avantajele produselor noastre?

  1. Sunt confectionate din materiale calitative.
  2. Se produc la comanda.
  3. Sunt produse in termeni reali.
  4. Se transporta Gratis si achitarea se face la livrare.
  5. Obtineti garantie pentru perioada de utilizare.

Despre Noi

GRISALIA - Un produs creat dupa design si concept italian!

Ne-am propus sa aducem Italia la noi acasa, nu la direct ci la figurat prin intermediul saltelelor noastre!

GRISALIA este un nume ce provine de la orasul italian GRISOLIA din provincia Cosenza si care este considerat un centru de origine medievală, al cărui nume în funcție de unii cercetători (...).

citeste in intregime

Expediază marimea - Află prețul!

Email-ul Dvs.:
Marimea saltelei:
Scrie tipul saltelei dorit: ex.: Saltea Arcuri / Foam
Intrebare Anti-Spam: 1+2=? Scrieţi cifra raspuns pentru a trimite mesajul.
Top of Page MATCO® Mattress - Reprezinta o marca inregistrata la AGEPI Moldova. Conţinutul acestei marci este ocrotit de drepturile de autor. Este interzisă copierea sau retransmiterea prin orice mijloace a unor părţi sau elemente ale acestui site şi/sau conţinut.