Saltele in Moldova! Producator de Saltele Ortopedice. Saltele cu arcuri, Saltele Memory, Saltele Foam, Pernute Ortopedice, Saltele cu sistemul Vara-Iarna, Saltele cu arcuri individuale. Accesorii pentru casa si alte produse confectionate la comanda.

ARCURILE – INIMA SALTELEI

Saltelele cu arcuri sunt la moment cele mai căutate saltele pentru dormitor. Acestea oferă un suport optim, sunt rezistente și au un preț avantajos.


Calitatea saltelelor cu arcuri este dată de calitatea și grosimea arcului folosit. Cu cît grosimea firului de sîrmă din oțel crește, cu atît crește și fermitatea saltelei, o grosime potrivă este cea de 2,2 mm. Stabilitatea este asigurată de numărul de arcuri. Cu cît numărul acestora e mai mare, cu atît crește calitatea susținerii oferită de saltea.Arcurile sunt miezul saltelei – inima saltelei, cu atît acestea sunt mai rezistente cu atît salteaua va trăi mai mult.

Iată care sunt principalele avantaje a saltelelor cu arcuri:
-    Oferă  o foarte bună susținere
-    Oferă o bună independență față de partener (arcuri individuale)
-    Oferă confort
-    Oferă o foarte bună circulație a aerului în interiorul saltelei
-    Sunt durabile

Astăzi pe piață se găsesc două tipuri de arcuri pentru saltele: arcuri bloc – Bonell și arcuri individuale – Pocket. Pentru a alege o saltea cu arcuri este foarte bine de a proba.
Important atunci cînd alegeți o saltea cu arcuri ai grijă la înălțime, vă recomandăm ca grosimea minimă să fie de 18 cm.

back to top

De ce saltelele noastre?

Care sunt avantajele produselor noastre?

  1. Sunt confectionate din materiale calitative.
  2. Se produc la comanda.
  3. Sunt produse in termeni reali.
  4. Se transporta Gratis si achitarea se face la livrare.
  5. Obtineti garantie pentru perioada de utilizare.

Despre Noi

GRISALIA - Un produs creat dupa design si concept italian!

Ne-am propus sa aducem Italia la noi acasa, nu la direct ci la figurat prin intermediul saltelelor noastre!

GRISALIA este un nume ce provine de la orasul italian GRISOLIA din provincia Cosenza si care este considerat un centru de origine medievală, al cărui nume în funcție de unii cercetători (...).

citeste in intregime

Expediază marimea - Află prețul!

Email-ul Dvs.:
Marimea saltelei:
Scrie tipul saltelei dorit: ex.: Saltea Arcuri / Foam
Intrebare Anti-Spam: 1+2=? Scrieţi cifra raspuns pentru a trimite mesajul.
Top of Page MATCO® Mattress - Reprezinta o marca inregistrata la AGEPI Moldova. Conţinutul acestei marci este ocrotit de drepturile de autor. Este interzisă copierea sau retransmiterea prin orice mijloace a unor părţi sau elemente ale acestui site şi/sau conţinut.