Saltele in Moldova! Producator de Saltele Ortopedice. Saltele cu arcuri, Saltele Memory, Saltele Foam, Pernute Ortopedice, Saltele cu sistemul Vara-Iarna, Saltele cu arcuri individuale. Accesorii pentru casa si alte produse confectionate la comanda.

NU DORMI BINE NOAPTEA? AFLĂ SECRETELE UNUI SOMN ODIHNITOR

Te trezești dimineața obosit, cu dureri de cap și nu te poți concentra la activitățile pe care le ai la serviciu? Da, atunci trebuie să știi că e din cauza somnului tulburător pe care îl ai noaptea. 

Iată căteva secrete care te vor ajuta să ai un somn sănătos și adînc.

1.    Ai grijă ce mănînci. Alimentația corectă este foarte importantă. Specialiștii recomandă legume, fructe, 2 litri de apă pe zi. Evită zahărul și grăsimile mai ales la cină, deoarece organizmul va digera foarte greu aceste alimente, iar somnul îți va fi tulburat.

2.    Fără lumină și zgomot în dormitor. Atunci cînd mergi la culcare încearcă să întrerupi orice sursă de lumină sau zgomot, astfel organizmul tău se va putea relaxa și odihni.

3.    Investește într-o saltea de pat bună. Salteau de pat pe care dormi este esențială pentru un somn sănătos și odihnitor. Aceasta nu trebuie să fie nici prea tare dar nici prea moale. Specialiștii recomandă o saltea cu duritate la nivel mediu. Alege o saltea de calitate, dar nu înainte de a o testa.

4.    Lengeria de pat. Lengeria de pat trebuie să fie confecționată din materiale naturale precum bumbac sau mătase. Bumbacul nu provoacă alergii, lasă pielea să respire și nu reține umezeala. Pe cînd lengeria din fibre sintetice nu respiră, vei transpira și te vei chinui toată noaptea.

Acestea sunt principalele secrete pentru a avea un somn odihnitor.

SalteleMoldova.com propune saltele de calitate și lengerii de pat din fibre naturale la un preț accesibil.

back to top

De ce saltelele noastre?

Care sunt avantajele produselor noastre?

  1. Sunt confectionate din materiale calitative.
  2. Se produc la comanda.
  3. Sunt produse in termeni reali.
  4. Se transporta Gratis si achitarea se face la livrare.
  5. Obtineti garantie pentru perioada de utilizare.

Despre Noi

GRISALIA - Un produs creat dupa design si concept italian!

Ne-am propus sa aducem Italia la noi acasa, nu la direct ci la figurat prin intermediul saltelelor noastre!

GRISALIA este un nume ce provine de la orasul italian GRISOLIA din provincia Cosenza si care este considerat un centru de origine medievală, al cărui nume în funcție de unii cercetători (...).

citeste in intregime

Expediază marimea - Află prețul!

Email-ul Dvs.:
Marimea saltelei:
Scrie tipul saltelei dorit: ex.: Saltea Arcuri / Foam
Intrebare Anti-Spam: 1+2=? Scrieţi cifra raspuns pentru a trimite mesajul.
Top of Page MATCO® Mattress - Reprezinta o marca inregistrata la AGEPI Moldova. Conţinutul acestei marci este ocrotit de drepturile de autor. Este interzisă copierea sau retransmiterea prin orice mijloace a unor părţi sau elemente ale acestui site şi/sau conţinut.