Saltele in Moldova! Producator de Saltele Ortopedice. Saltele cu arcuri, Saltele Memory, Saltele Foam, Pernute Ortopedice, Saltele cu sistemul Vara-Iarna, Saltele cu arcuri individuale. Accesorii pentru casa si alte produse confectionate la comanda.

SALTELE SUPLIMENTARE PENTRU PATURI

Dacă salteaua ta nu-ți oferă suportul și confortul de care ai nevoie în timpul somnulu și nu dispui de suma necesară pentru înlocuirea saltelei, îți recomandăm să apelezi la o saltea suplimentare tip rulou.

Cu ajutorul unei saltele suplimentare tip rulou poți schimba şi îmbunătăţi confortul suprafeţei de dormit fie că este vorba de salteaua veche, canapea sau divan. Saltelele tip rulou pot fi confecționate din diferite materiale ca duritate și densitate.

Dacă patul ți se pare prea tare atunci îți rcomandăm o saltea suplimentară din spumă memory foam care asigură un confort și o aliniere corectă a coloanei vertebrale, plus că micșorează punctele de presiune.

În cazul în care suprafaţa pe care dormiţi este prea moale, alege o saltea suplimentară din spumă poliuretanică de densitate înaltă.  Spuma poliuretanică de mare densitate asigură o suprafaţă fermă, superortopedică, ce oferă o poziţie naturală a coloanei vertebrale în timpul somnului.

Toate saltelele suplimentare rulou au husa detaşabilă care se poate spăla foarte ușor. Astfel poți preveni apariţia alergenilor şi a acarienilor.

Pe lângă faptul că oferă un somn de calitate, saltelele suplimentare contribuie la menţinerea sănătăţii !

back to top

De ce saltelele noastre?

Care sunt avantajele produselor noastre?

  1. Sunt confectionate din materiale calitative.
  2. Se produc la comanda.
  3. Sunt produse in termeni reali.
  4. Se transporta Gratis si achitarea se face la livrare.
  5. Obtineti garantie pentru perioada de utilizare.

Despre Noi

GRISALIA - Un produs creat dupa design si concept italian!

Ne-am propus sa aducem Italia la noi acasa, nu la direct ci la figurat prin intermediul saltelelor noastre!

GRISALIA este un nume ce provine de la orasul italian GRISOLIA din provincia Cosenza si care este considerat un centru de origine medievală, al cărui nume în funcție de unii cercetători (...).

citeste in intregime

Expediază marimea - Află prețul!

Email-ul Dvs.:
Marimea saltelei:
Scrie tipul saltelei dorit: ex.: Saltea Arcuri / Foam
Intrebare Anti-Spam: 1+2=? Scrieţi cifra raspuns pentru a trimite mesajul.
Top of Page Grisalia - Reprezinta o marca inregistrata la AGEPI Moldova. Conţinutul acestei marci este ocrotit de drepturile de autor. Este interzisă copierea sau retransmiterea prin orice mijloace a unor părţi sau elemente ale acestui site şi/sau conţinut.