Saltele in Moldova! Producator de Saltele Ortopedice. Saltele cu arcuri, Saltele Memory, Saltele Foam, Pernute Ortopedice, Saltele cu sistemul Vara-Iarna, Saltele cu arcuri individuale. Accesorii pentru casa si alte produse confectionate la comanda.

SALTELE PENTRU PĂTUCURI O ALEGERE DIFICILĂ

Alegerea unei saltele noi pentru pătucul copilului tău este extrem de dificilă. O saltea veche sau aleasă greșit poate dezvolta alergii și boli ale pielii, poate afecta dezvoltarea corectă a coloanei vertebrale a bebelușilor. Potrivite pentru pătucurile din lemn sau analogi ale acestuia sunt saltelele atît cu arcuri cît și saltelele poliuretanice.

Oferta noastră cuprinde saltele pentru patucuri cu arcuri Bonell, saltele fără arcuri/saltele din spumă poliuretanice. Învelișul exterior al oricărui tip de saltea este din bumbac 100%, tratat împotriva ciupercilor, bacteriilor și acarienilor. Husa este detașabilă, ceea ce confera saltelei o durată de folosire suplimentară. Husa este igienică, ecologică și frumos colorată.

Saltelele pentru pătucuri au de obicei dimensiuni standarte de 60x120, dar la comandă se pot face și orice alte mărimi.

back to top

De ce saltelele noastre?

Care sunt avantajele produselor noastre?

  1. Sunt confectionate din materiale calitative.
  2. Se produc la comanda.
  3. Sunt produse in termeni reali.
  4. Se transporta Gratis si achitarea se face la livrare.
  5. Obtineti garantie pentru perioada de utilizare.

Despre Noi

GRISALIA - Un produs creat dupa design si concept italian!

Ne-am propus sa aducem Italia la noi acasa, nu la direct ci la figurat prin intermediul saltelelor noastre!

GRISALIA este un nume ce provine de la orasul italian GRISOLIA din provincia Cosenza si care este considerat un centru de origine medievală, al cărui nume în funcție de unii cercetători (...).

citeste in intregime

Expediază marimea - Află prețul!

Email-ul Dvs.:
Marimea saltelei:
Scrie tipul saltelei dorit: ex.: Saltea Arcuri / Foam
Intrebare Anti-Spam: 1+2=? Scrieţi cifra raspuns pentru a trimite mesajul.
Top of Page MATCO® Mattress - Reprezinta o marca inregistrata la AGEPI Moldova. Conţinutul acestei marci este ocrotit de drepturile de autor. Este interzisă copierea sau retransmiterea prin orice mijloace a unor părţi sau elemente ale acestui site şi/sau conţinut.