Saltele in Moldova! Producator de Saltele Ortopedice. Saltele cu arcuri, Saltele Memory, Saltele Foam, Pernute Ortopedice, Saltele cu sistemul Vara-Iarna, Saltele cu arcuri individuale. Accesorii pentru casa si alte produse confectionate la comanda.

SFATURI PENTRU ALEGEREA TIPULUI DE SALTEA POTRIVITĂ

Tu cum dormi, și care este starea ta dimineața? Dacă ai un somn necalitativ și nu dormi bine una din cauzele problemelor tale poate să fie faptul că nu ai o saltea potrivită. Este foarte important să știi cum să alegi salteaua corect, deoarece o saltea bună pentru cineva poate să nu fie bună și pentru tine, totul depinde de necesitate. În continuare îți oferim lista saltelelor disponibile pe piață, pentru ați ușura alegerea.

 

Cîte tipuri de saltele există:
-    Saltele ortopedice -  sunt saltelele cu structură aproape fermă sau fermă, care te ajută la protejarea coloanei atunci cînd dormi. Saltelele ortopedice se impart în:
Saltele cu arcuri – una din cele mai tradiționale modele și disponibile într-o mare varitetate de modele. Arcurile pot fi bloc (Bonell) sau arcuri individuale (Pocket). Acest tip de saltele sunt confortabile și durabile.
Saltele din poliuretan – un alt fel de saltele ortopedice, sunt realizate din spuma poliuretanică rigidă de densitatea 28 kg/mc. Se potrivesc pentru cei ce iubesc să doarmă pe suprafețe dure.

-   Saltele ergonomice – sunt saltele flexibile, ce pot să fie fabricate spumă memory, ce reține poziția ta preferată din timpul somnului. Sunt extreme de confortabile și nu depun presiune asupra corpului.

Acestea sunt cele mai des întîlnite tipuri de saltele de pe piață, specialiștii recomandă ca înainte de a procura o saltea sau altă să probați.

back to top

De ce saltelele noastre?

Care sunt avantajele produselor noastre?

  1. Sunt confectionate din materiale calitative.
  2. Se produc la comanda.
  3. Sunt produse in termeni reali.
  4. Se transporta Gratis si achitarea se face la livrare.
  5. Obtineti garantie pentru perioada de utilizare.

Despre Noi

GRISALIA - Un produs creat dupa design si concept italian!

Ne-am propus sa aducem Italia la noi acasa, nu la direct ci la figurat prin intermediul saltelelor noastre!

GRISALIA este un nume ce provine de la orasul italian GRISOLIA din provincia Cosenza si care este considerat un centru de origine medievală, al cărui nume în funcție de unii cercetători (...).

citeste in intregime

Expediază marimea - Află prețul!

Email-ul Dvs.:
Marimea saltelei:
Scrie tipul saltelei dorit: ex.: Saltea Arcuri / Foam
Intrebare Anti-Spam: 1+2=? Scrieţi cifra raspuns pentru a trimite mesajul.
Top of Page MATCO® Mattress - Reprezinta o marca inregistrata la AGEPI Moldova. Conţinutul acestei marci este ocrotit de drepturile de autor. Este interzisă copierea sau retransmiterea prin orice mijloace a unor părţi sau elemente ale acestui site şi/sau conţinut.