Saltele in Moldova! Producator de Saltele Ortopedice. Saltele cu arcuri, Saltele Memory, Saltele Foam, Pernute Ortopedice, Saltele cu sistemul Vara-Iarna, Saltele cu arcuri individuale. Accesorii pentru casa si alte produse confectionate la comanda.

DE CE SALTEAUA MEMORY FOAM ESTE ALEGEREA CEA MAI BUNA?

Daca esti in cautarea unei saltele si nu stii ce sa alegi din multitudinea de oferte, iti recomandam salteaua ideala – salteaua Memory Foam – o saltea eleganta de calitate superioara, cu finisaje perfecte.

Utilizandu-se acest material spuma mempory foam se obtine o saltea anatomica si ortopedica in acelas timp, nedeformabila in timp. Spuma Memory Foam ofera o flexibilitate si elasticitate naturala, asigura o repartitie ortopedica a greutatii corpului, mentinand coloana vertebrala intr-o pozitie corecta fara sa provoace disconfort.

Salteaua cu memorie intra in categoria saltelelor medicinale, ea fiind recomandata mai ales persoanelor cu dureri de spate, de disc, persoanelor de peste 60 ani, sau celor care au greutatea mai mare de 95 kg. Si persoanele care nu au inca probleme cu coloana vertebrala pot utiliza acest tip de saltea cu functii ortopedice si performante de confort de nivel inalt pentru ca  astfel pot preveni aparitia durerilor de spate.
Datorita naturii sale hipoalergenice, salteaua cu spuma Memory Foam este perfecta pentru cei cu alergii, astm si cu probleme respiratorii.

Oferta de saltele Memory Foam existenta la ora actuala este foarte variata. Salteaua recomandata de site-ul nostru este o saltea din spuma memory foam acoperita cu o husa cu calitati deosebite 80 % bumbac, detasabila printr-un fermoar.

Desi preturile sunt mai mari decat cele ale saltelelor clasice, salteaua Memory Foam este o adevarata investitie si isi merita toti banii. Ea asigura o odihna excelenta, relaxanta si foarte sanatoasa, putand sa reziste chiar si 20 ani daca se respecta instructiunile de utilizare.

back to top

De ce saltelele noastre?

Care sunt avantajele produselor noastre?

  1. Sunt confectionate din materiale calitative.
  2. Se produc la comanda.
  3. Sunt produse in termeni reali.
  4. Se transporta Gratis si achitarea se face la livrare.
  5. Obtineti garantie pentru perioada de utilizare.

Despre Noi

GRISALIA - Un produs creat dupa design si concept italian!

Ne-am propus sa aducem Italia la noi acasa, nu la direct ci la figurat prin intermediul saltelelor noastre!

GRISALIA este un nume ce provine de la orasul italian GRISOLIA din provincia Cosenza si care este considerat un centru de origine medievală, al cărui nume în funcție de unii cercetători (...).

citeste in intregime

Expediază marimea - Află prețul!

Email-ul Dvs.:
Marimea saltelei:
Scrie tipul saltelei dorit: ex.: Saltea Arcuri / Foam
Intrebare Anti-Spam: 1+2=? Scrieţi cifra raspuns pentru a trimite mesajul.
Top of Page MATCO® Mattress - Reprezinta o marca inregistrata la AGEPI Moldova. Conţinutul acestei marci este ocrotit de drepturile de autor. Este interzisă copierea sau retransmiterea prin orice mijloace a unor părţi sau elemente ale acestui site şi/sau conţinut.