Saltele in Moldova! Producator de Saltele Ortopedice. Saltele cu arcuri, Saltele Memory, Saltele Foam, Pernute Ortopedice, Saltele cu sistemul Vara-Iarna, Saltele cu arcuri individuale. Accesorii pentru casa si alte produse confectionate la comanda.

BENEFICII ALE SOMNULUI (II)

Așa cum am menționat deja în articolul anterior, un somn de calitate are un șir de beneficii pentru sănătatea noastră. Acesta trebuie să fie de cel puțin 7 ore și să ofere un confort și o relaxarecorectă. De aceea, pe lângă beneficiile enumerate anterior, îți mai prezentăm câteva avantaje ce la fel vor demonstra cât de important este somnul pentru sănptatea și viața noastră.

 

Fiecare din noi știe că atunci când nu dormi suficient te simți obosit, iar în momentul în care nu ai parte de un somn de calitate o perioadă îndelungată de timp, zile la rând, atunci încei să te simți lipsit nu doar de puteri, dar și de idei, soluții și timp. Atunci ai impresia că nu îți reușește nimic, astfel deseori ai riscul de a intra în depresie. De aceea, indiferent de problemele și situațiile cu care te confrunți, încearcă să dormi suficient, doar în acest mod vei putea găsi soluții și rezolvare la problemele pe care le ai.

Somnul este și factorul ce te protejează de boli, deoarece nivelul de melatonină și de cortizol este mai optim. La fel, un somn de calitate te poate ajuta să eviți dezvoltarea sau apariția diversor boli ale inimii. De aceea, încearcă să urmexi un program desomn și să nu te abați de la acesta, deoarece din cauza lipsei de somn și nivelului scăzut de melatonină poți amplifica unele boli ale inimii.

Un beneficiu al somnului este acela că cu cât ești mai odihnit, cu atât dorința de viață și buna dispoziție este mai mare. De asemenea, vei avea mai multă energie pentru diverse activități.

Unul din cele mai importante beneficii ale somnului este acela că somnul te ajută să îți menții pielea elastică și fermă, să eviți apariția ridurilor, cât și să scapi de cearcăne și de ochi umflați.

Deci, urmând un regim corect de somn te vei putea bucura mereu de viață, de starea ta fizică și morală. De aceea, nu uita că somnul este extrem de important, iar respectarea unui regim corect te va ajuta să ai parte și tu de aceste beneficii ce le asigură un somn de calitate

Last modified onSaturday, 24 March 2018 20:57
More in this category: « BENEFICII ALE SOMNULUI (I)
back to top

De ce saltelele noastre?

Care sunt avantajele produselor noastre?

  1. Sunt confectionate din materiale calitative.
  2. Se produc la comanda.
  3. Sunt produse in termeni reali.
  4. Se transporta Gratis si achitarea se face la livrare.
  5. Obtineti garantie pentru perioada de utilizare.

Despre Noi

GRISALIA - Un produs creat dupa design si concept italian!

Ne-am propus sa aducem Italia la noi acasa, nu la direct ci la figurat prin intermediul saltelelor noastre!

GRISALIA este un nume ce provine de la orasul italian GRISOLIA din provincia Cosenza si care este considerat un centru de origine medievală, al cărui nume în funcție de unii cercetători (...).

citeste in intregime

Expediază marimea - Află prețul!

Email-ul Dvs.:
Marimea saltelei:
Scrie tipul saltelei dorit: ex.: Saltea Arcuri / Foam
Intrebare Anti-Spam: 1+2=? Scrieţi cifra raspuns pentru a trimite mesajul.
Top of Page MATCO® Mattress - Reprezinta o marca inregistrata la AGEPI Moldova. Conţinutul acestei marci este ocrotit de drepturile de autor. Este interzisă copierea sau retransmiterea prin orice mijloace a unor părţi sau elemente ale acestui site şi/sau conţinut.