Saltele in Moldova! Producator de Saltele Ortopedice. Saltele cu arcuri, Saltele Memory, Saltele Foam, Pernute Ortopedice, Saltele cu sistemul Vara-Iarna, Saltele cu arcuri individuale. Accesorii pentru casa si alte produse confectionate la comanda.

Saltele produse in serie si la comanda!

Saltele ortopedice clasice Grisalia. Saltele cu arcuri Bonell


Datorită arcurilor Bonell unite între ele, salteaua oferă un raport optim între gradul de elasticitate şi cel de rigiditate, asigurînd un comfort perfect. Saltele clasice sunt saltelele cu cel mai bun raport preț/calitate. 

Astfel de saltele pot avea înălțimi și dimeniuni variate ceea ce le permite să fie folosite pe orice structură de pat (clasic sau modern). 

Baza saltelei este realizată din arcuri tip Bonell realizate din sîrmă oțel inoxidabil de 2,2 mm bine tratate termic, pentru a oferi o rezstență elastică foarte bună în timp. Aceste arcuri (126 buc/mp) sunt acoperite cu o placă tip pîslă bine presată, peste care este aplicat un rulou de poliuretan cu grosimea de 3-4 cm și densitatea de 28 kg/mc.

Materialul de acoperire este este din 50% bumbac, 50% fibră sintetică și este dotat cu sistem de ventilare și cu fermoar, oferind posibilitatea de detașare și spălare.

Marginiile antilasare sunt realizate din plăci de poliuretan cu grosimea de 6 cm și densitatea de 28 kg/mc.

Sunt potrivite persoanelor ce caută saltele care să le ofere o susținere corectă a coloanei vertebrale și iubesc să doarmă pe suprafețe cu duritate mai mare de cît mediu. Toate materialele saltelei sunt tratate antialergic, antiacarieni și previne apariția mirosurilor neplăcute.

La comandă saltelele tip Bonell pot fi dotate și cu sistem vară-iarnă.

De ce saltelele noastre?

Care sunt avantajele produselor noastre?

  1. Sunt confectionate din materiale calitative.
  2. Se produc la comanda.
  3. Sunt produse in termeni reali.
  4. Se transporta Gratis si achitarea se face la livrare.
  5. Obtineti garantie pentru perioada de utilizare.

Despre Noi

GRISALIA - Un produs creat dupa design si concept italian!

Ne-am propus sa aducem Italia la noi acasa, nu la direct ci la figurat prin intermediul saltelelor noastre!

GRISALIA este un nume ce provine de la orasul italian GRISOLIA din provincia Cosenza si care este considerat un centru de origine medievală, al cărui nume în funcție de unii cercetători (...).

citeste in intregime

Expediază marimea - Află prețul!

Email-ul Dvs.:
Marimea saltelei:
Scrie tipul saltelei dorit: ex.: Saltea Arcuri / Foam
Intrebare Anti-Spam: 1+2=? Scrieţi cifra raspuns pentru a trimite mesajul.
Top of Page MATCO® Mattress - Reprezinta o marca inregistrata la AGEPI Moldova. Conţinutul acestei marci este ocrotit de drepturile de autor. Este interzisă copierea sau retransmiterea prin orice mijloace a unor părţi sau elemente ale acestui site şi/sau conţinut.