Saltele in Moldova! Producator de Saltele Ortopedice. Saltele cu arcuri, Saltele Memory, Saltele Foam, Pernute Ortopedice, Saltele cu sistemul Vara-Iarna, Saltele cu arcuri individuale. Accesorii pentru casa si alte produse confectionate la comanda.

Saltele ortopedice rotunde Grisalia

Saltele RotundeSaltelele rotunde sunt în special folosite la paturi tapitate sau de dimeniuni mari. O saltea optimă ca dimensiune un dormitor dublu  ar trebui să aibă un diametru de 230 cm sau 240 cm. Paturile rotunde de și au o formă nestandartă au căpătat o bună poziție în dormitoarele noastre.

Saltelele rotunde pot fi de două tipuri:
-    Saltele rotunde cu arcuri tip Bonell – aceste saltele pot avea dimensiuni și înălțimi potrivite pentru dormitor, sunt donfortabile și oferă susținerea necesară a spatelui. Baza saltelei este realizată din arcuri tip Bonell realizate din sîrmă oțel inoxidabil de 2,2 mm bine tratate termic, pentru a oferi o rezstență elastică foarte bună în timp. Aceste arcuri (126 buc/mp) sunt acoperite cu o placă tip pîslă bine presată, peste care este aplicat un rulou de poliuretan cu grosimea de 3-4 cm și densitatea de 28 kg/mc.

-    Saltele rotunde cu Memory foam – au bază de arcuri de orice înălțime, de 2,2 mm bine tratate termic și strat de 5 cm de spumă vasco-elastică 100%, reprezintă o soluție ideală din punct de vedere ergonomic pentru sprijinirea coloanei vertebrale. Dimensiunile și înălțimile saltelei se fac la comandă. Stratul din memory foam cu o grosime de 5 cm reacționează direct sub efectul greutății și căldurii corporale, preluînd forma corpului iar după utilizare revenind la starea lui inițială.

Și într-un caz și în alt caz husa saltelei din material 50% bumbac, tratat antialergic, antiacarieni, avînd sistem de aerisire încorporat - Air Flow.

De ce saltelele noastre?

Care sunt avantajele produselor noastre?

  1. Sunt confectionate din materiale calitative.
  2. Se produc la comanda.
  3. Sunt produse in termeni reali.
  4. Se transporta Gratis si achitarea se face la livrare.
  5. Obtineti garantie pentru perioada de utilizare.

Despre Noi

GRISALIA - Un produs creat dupa design si concept italian!

Ne-am propus sa aducem Italia la noi acasa, nu la direct ci la figurat prin intermediul saltelelor noastre!

GRISALIA este un nume ce provine de la orasul italian GRISOLIA din provincia Cosenza si care este considerat un centru de origine medievală, al cărui nume în funcție de unii cercetători (...).

citeste in intregime

Expediază marimea - Află prețul!

Email-ul Dvs.:
Marimea saltelei:
Scrie tipul saltelei dorit: ex.: Saltea Arcuri / Foam
Intrebare Anti-Spam: 1+2=? Scrieţi cifra raspuns pentru a trimite mesajul.
Top of Page MATCO® Mattress - Reprezinta o marca inregistrata la AGEPI Moldova. Conţinutul acestei marci este ocrotit de drepturile de autor. Este interzisă copierea sau retransmiterea prin orice mijloace a unor părţi sau elemente ale acestui site şi/sau conţinut.