Saltele in Moldova! Producator de Saltele Ortopedice. Saltele cu arcuri, Saltele Memory, Saltele Foam, Pernute Ortopedice, Saltele cu sistemul Vara-Iarna, Saltele cu arcuri individuale. Accesorii pentru casa si alte produse confectionate la comanda.

O SALTEA BUNĂ TREBUIE SĂ FIE NEAPĂRAT DURĂ?

O saltea bună și potrivită este acea care ne asigură un somn liniștit, adînc și sănătos. Atunci cînd ne hotărîm să alegem o saltea ne ciocnim cu problema de duritate. Iar întrebarea dacă o saltea bună trebuie să fie neapărat dură ne frămîntă pe foarte mulți dintre noi.

O saltea bună nu trebuie să fie neapărat dură, fermitatea saltelei trebuie adaptată la morfologia și necesitățile fiecăruia.

O saltea prea dură poate crea presiuni foarte mari asupra corpului în special asupra coloanei vertebrale. Iar o saltea prea moale poate fi și ea nepotrivită, aceasta poate provoca „efectul de castron‟ ceea ce deformează coloana vertebrală și produce mari dureri de spate.

Astfel alegerea saltelei trebuie făcută după necesitate, în dependență de greutatea corpului și problemele de sănătate.

Consultați sfatul specialistului și nu uitați ca înainte de a procura să testați mai multe tipuri de saltele cu diferit grad de fermitate.

back to top

De ce saltelele noastre?

Care sunt avantajele produselor noastre?

  1. Sunt confectionate din materiale calitative.
  2. Se produc la comanda.
  3. Sunt produse in termeni reali.
  4. Se transporta Gratis si achitarea se face la livrare.
  5. Obtineti garantie pentru perioada de utilizare.

Despre Noi

GRISALIA - Un produs creat dupa design si concept italian!

Ne-am propus sa aducem Italia la noi acasa, nu la direct ci la figurat prin intermediul saltelelor noastre!

GRISALIA este un nume ce provine de la orasul italian GRISOLIA din provincia Cosenza si care este considerat un centru de origine medievală, al cărui nume în funcție de unii cercetători (...).

citeste in intregime

Expediază marimea - Află prețul!

Email-ul Dvs.:
Marimea saltelei:
Scrie tipul saltelei dorit: ex.: Saltea Arcuri / Foam
Intrebare Anti-Spam: 1+2=? Scrieţi cifra raspuns pentru a trimite mesajul.
Top of Page MATCO® Mattress - Reprezinta o marca inregistrata la AGEPI Moldova. Conţinutul acestei marci este ocrotit de drepturile de autor. Este interzisă copierea sau retransmiterea prin orice mijloace a unor părţi sau elemente ale acestui site şi/sau conţinut.