Saltele in Moldova! Producator de Saltele Ortopedice. Saltele cu arcuri, Saltele Memory, Saltele Foam, Pernute Ortopedice, Saltele cu sistemul Vara-Iarna, Saltele cu arcuri individuale. Accesorii pentru casa si alte produse confectionate la comanda.

SALTELELE DIN SPUMĂ POLIURETANICĂ – SALTELE PENTRU O POZIȚIE NATURALĂ A COLOANEI VERTEBRALE

Saltelele pe spuma poliuretanică sunt saltele introduse relativ recent pe piață. Acestea sunt fabricate din spumă de înaltă densitate şi sunt preferate de multe persoane pentru suprafaţa ortopedică, tare/ fermă.

Principalul avantaj al acestor saltele, spre deosebire de cele cu arcuri, este faptul ca nu se deformează în timp şi rezistă la o greutate mult mai mare datorită miezului integral din spumă.

Datorită miezului compact și integral din spumă salteaua oferă aceaşi susținere pe toată suprafaţa, chiar şi pe margini. Salteaua nu se deformează şi nu se lasă atunci când staţi pe marginea patului.

Saltelele pe spumă poliuretanică sunt mai uşoare şi se manevrează foarte uşor.
Saltelele noastre din spumă poliuretanică au nucleul din spumă cu densitatea de 28 Kg/m3 şi sunt de duritate medie spre tare. Materialul de suprafaţă contribuie la aerisirea saltelei, la reglarea temperaturii şi previne apariţia acarienilor prin tratamentul antialergenic. Pentru un confort sporit se poate opta pentru saltele cu lână naturală / saltele cu sistem vară-iarnă.

Preferaţi o saltea ortopedică, fermă, care să va asigure o postură corecta a corpului şi o poziţie naturală a coloanei vertebrale? Saltelele din spuma poliuretanbică pot fi alegerea perfectă pentru dvs.

back to top

De ce saltelele noastre?

Care sunt avantajele produselor noastre?

  1. Sunt confectionate din materiale calitative.
  2. Se produc la comanda.
  3. Sunt produse in termeni reali.
  4. Se transporta Gratis si achitarea se face la livrare.
  5. Obtineti garantie pentru perioada de utilizare.

Despre Noi

GRISALIA - Un produs creat dupa design si concept italian!

Ne-am propus sa aducem Italia la noi acasa, nu la direct ci la figurat prin intermediul saltelelor noastre!

GRISALIA este un nume ce provine de la orasul italian GRISOLIA din provincia Cosenza si care este considerat un centru de origine medievală, al cărui nume în funcție de unii cercetători (...).

citeste in intregime

Expediază marimea - Află prețul!

Email-ul Dvs.:
Marimea saltelei:
Scrie tipul saltelei dorit: ex.: Saltea Arcuri / Foam
Intrebare Anti-Spam: 1+2=? Scrieţi cifra raspuns pentru a trimite mesajul.
Top of Page MATCO® Mattress - Reprezinta o marca inregistrata la AGEPI Moldova. Conţinutul acestei marci este ocrotit de drepturile de autor. Este interzisă copierea sau retransmiterea prin orice mijloace a unor părţi sau elemente ale acestui site şi/sau conţinut.