Print this page

SECRETUL SOMNULUI CALITATIV

Preocupați mereu de activitățile cotidiene, din păcate, nu mai avem timp să acordăm atenția cuvenită somnului și calității acestuia. Cu toate acestea, eficiența activităților zilnice depind în mare parte de calitatea odihnei din timpul nopții. Secretul unui somn linistit și adînc este salteaua pe care dormim în fiecare noapte.

Importanța alegerii saltelei potrivite pentru corpul tău
Este bine cunoscut faptul că durata medie a somnului de care avem nevoie este de circa 8 ore pe noapte. Somnul este fundamental pentru recuperarea energiilor consumate în vederea menținerii activităților zilnice. În cazul în care salteaua nu asigură un support optim, iar patul nu prezintă condiții bune de somn, atunci este dificil să ai parte de un somn odihnitor. Vei avea parte de tulburări de somn și dureri de spate care cu timpul pot duce la mari probleme a coloanei vertebrale.

 

Cum alegem salteaua perfectă?
Atunci cînd alegem salteaua perfectă, trebuie să avem ca punct principal dorințele propriului corp. O saltea bună pentru o rudă poate să nu fie bună pentru tine, deoarece confortul fiecare corp îl înțelege aparte, pentru cineva sunt optime saltelele dure, pentru altcineva saltelele mai moi.
Cînd ne hotărîm să schimbăm vechea saltea cu una nouă, trebuie să avem în vedere cîteva funcții principale legate de confort, ergonomie și igiena. O saltea confortabilă și ergonomică asigură corpului o aliniere cît mai naturală. Iar igiena garantează odihna într-un mediu sănătos, și lipsa bacteriilor și acarienilor.

Care este salteaua ideală?
Piața fiind foarte largă ne oferă posibilitatea să alegem saltelele cu cel mai bun raport calitate-preț.
SalteleMoldova.com vă oferă posibilitatea de alegere din mai multe tipuri de saltele. Saltelele noastre  nu sunt nici prea moi încît să ne afundăm, dar nici prea tari încît să ne trezim cu senzația de a fi dormit pe un pat de scînduri.

Oricare dintre saltelele produse de noi, pot ajunge în casa ta. Rămîne doar să alegi care este modelul de saltea potirvit pentru tine.