Print this page

ÎNTREBĂRI FREGVENTE DESPRE SALTELE

Care este diferența între o saltea cu arcuri și una cu spumă poliuretanică?
De obicei confortul acestor două tipuri de saltele va fi diferit. O saltea cu spumă va avea o duritate mai mare și va avea tendință să urmărească forma corpului. În schimb o saltea cu arcuri va avea o duritate mai mare decît mediu și are un efect de reziliență mult mai important.

Înălțimea saltelei are influență asupra calității acesteia?
Mulți confundă calitatea cu înălțimea saltelei. Totul depinde de calitatea materialelor folosite atît pentru structura elastică cît și pentru matlasare.Totuși o saltea ca să fie eficientă nu trebuie să aibă o înălțime mai mica de 15 cm asta în cazul în care vorbim de saltele cu arcuri.

O saltea buna trebuie să fie neapărat foarte dură?
Această afirmare nu este corectă. Duritatea saltelei trebuie adaptată la cerințele fiecăruia în parte. Alegeți fermitatea saltelei în conformitate cu cerințele tale.

Cum imi întrețin salteaua?
În primele luni de utilizare întoarce salteaua odată sau de doua ori, pentru ca suprafața saltelei să se niveleze. După care pe parcursul anilor de exploatre poți întoarce salteaua în funcție de cele două anotimpuri vară-iarnă.

Cum îmi protejez salteaua?
Pentru asigurarea unei igiene corespunzătoare a saltelei, trebuie să folosești o protecție de saltea simplă sau rezistentă la lichide și ușor de spălat.
În cazul în care mai ai întrebări cu referire la saltele nu ezita să ne contactezi.