Print this page

SALTELE ORTOPEDICE – CUM LE CUMPĂR?

Vă aducem careva sfaturi în vederea alegerii unei saltele ortopedice, sfaturi de care să țineți cont la procurarea saltelei dvs, ca mai apoi să nu aveți careva probleme cu produsul procurat.

1. Aflați cum a fost confecționată salteaua, și cereți să vi se prezinte o mostră de saltea sectionată!
Pe piață există mai multe tipuri de saltele ortopedice, saltele atît produse local cît și importate. Important este să vă informați atunci cînd vă decideți să achiziționați o saltea, cerînd să vi se prezinte o secțiune transversală pentru tipul de saltea solicitată.

2. Încercați fermitatea saltelei!
Căutați o saltea cu o fermitate care vi se potrivește. Saltelele ortopedice au diverse grade de fermitate, și trebuie să verificați dacă cea pe care ați găsit-o este exact  ce căutați și va susține bine și echilibrat toată greutatea corpului.

3. Verifică rigiditatea saltelei ortopedice!
Examinați mostra saltelei cercetînd gradul de elasticitate, de comfort și comportamentul saltelei la mișcare. Fiți atenți, comercianții au o gamă largă de saltele, astfel important este să achiziționați salteaua de care exact aveți nevoie: de vară sau de iarnă, mixte, cu apa, din fulgi, din bumbac, din burete, din spumă, cu arcuri sau combinații între aceste elemente.

4. Varificați mărimea saltelei ortopedice!
Unul din cele mai importante criterii de care trebuie să țineți cont atunci cînd mergeți la cumpărături, este mărimea saltelei, care trebuie cumpărată în funcție de dimensiunile patului. În cazul în care firma de la care urmează să cumparați salteaua, nu are mărimea necesară, cautați un producător care poate realiza saltele ortopedice la comandă, cumpărați o saltea care corespunde exact dimensiunii patului.

5. Garanția saltelei!
Semnați un contract de vînzare-cumpărare atunci cînd cumpărați salteaua ortopedică, iar dacă aceasta nu este posibil, nu ezitați să cereți un certificat care atestă garanția saltelei ortopedice procurate.

GRISALIA vă urezază o alegere perfectă!