Print this page

SALTEA MEMORY FOAM – CONFORT LA UN NIVEL SUPERIOR

Elementul cel mai important al unui dormitor este salteaua. Din această cauză calitatea acesteia ar trebui să ne preocupe mult.

Cum, de cele mai multe ori, mergem la culcare încărcați de stres și probleme, este extrem de important ca în timpul nopții corpul nostru să se relaxeze și să prindă la putere.

Astfel noi îți recomandăm pentru acest lucru să optezi pentru o saltea Memory Foam, care este o inovație în lumea saltelelor. O saltea Memory Foam este ideală pentru suportul coloanei, fiind în acelaș timp și ortopedică și anatomică, confortul fiind conferit de materialul din care este fabricat: 5 cm spumă memory foam – material visco-elastic din poliuretan cu densitate de 50 ce asigură eliminarea punctelor de presiune. Spuma Memory Foam se adaptează perfect la forma corpului, asigurînd un somn odihnitor. Baza saltelei pe care se întinde spuma memory foam este fie cu arcuri, fie fără arcuri (spumă poliuretanică.

Salteaua Memory Foam se consideră a fi o saltea inteligentă, această saltea reacționează direct sub efectul greutății corporale, preia și “memorează” forma corpului, după utilizare revenind la starea ei inițială.

Salteaua Memory Foam este recomandă pentru orice tip de saltea, pentru persoanele care doresc un grad mare de confort și chiar persoanele alergice deoarece  acest tip de saltea nu permite dezvoltarea acarienilor și bacteriilor în interiorul ei.

Deși prețurile sunt mai mari decît cele ale saltelelor clasice, salteaua din spumă cu memorie este o adevărată investiție și își merită toți banii. Ea asigură confort și poate să rezite mulți ani.