Print this page

13 SFATURI LA PROCURAREA UNEI SALTELE

Petrecem o perioadă mare de timp în pat, un somn bun noaptea are un efect energizant asupra organismului, astfel că la alegerea saltelei este bine să luați în vedere următoarele sfaturi:

1.    Concentrează-te pe confort. Confortul este un element foarte important pe care trebuie să-l iei în calcul. Pentru a găsi salteaua în care te vei simți cu adevarat confortabil trebuie să ai în vedere cîteva caracteristi ale acesteia, care țin de: dimensiune, fermitate, tipul materialului din care este confecționată.

2.    Caută salteaua care ți se potrivește cel mai bine, nu te orienta către saltelele care sunt cele mai bune pentru toată lumea. Deoarece o saltea bună pentru cineva, nu poate fi bună pentru toți.

3.    Găsește dimensiunea potrivită pentru necesitățile tale de confort.

4.    Afirmațiile referitoare la fermitate nu sunt întotdeuna corecte. Extrafermitatea declarată de o firmă poate reprezenta fermitate medie în viziunea alteia.

5.    Probează salteaua.

6.    Citește comentariile altor cumpărători, astăzi foarte ușor poți găsi în mediul online păreri despre un produs sau altul.

7.    Mai ferm nu înseamna mai bun - ai nevoie de o saltea cu o fermitate suficientă pentru a-ți sprijini în mod corespunzător coloana vertebrală. Fermitatea prea mare poate provoca disconfort, poate exercita presiune asupra coloanei și o poate împiedica să-și mențină curba sa naturala.

8.    Mai moale nu înseamnă mai bun - prea moale poate însemna deformarea coloanei vertebrale, o postură greșită sau dureri de spate.

9.    Rezervați o sumă de bani pentru saltea. Prețurile la saltele variază foarte mult, astfel că este bine să te decizi dinainte asupra unei sume și apoi să cauți un produs care să se încadreze în bugetul alocat.

10.    Nu te grăbi să cumperi, o alegere incorectă te poate duce la întoarcerea unui astfel de produs incomod de transportat.

11.    Cercetează piață și tipurile de saltele, cercetează arcurile saltelelor, saltelele cu aer, saltele cu spumă, memory foam și reține tipul de saltea care ți se potrivește cel mai bine.

12.    Brandurile au valoare, alege brandurile care pun preț pe calitate și oferă o bună asistență clienților.

13.    Caută cea mai bună garanție - aceasta reprezintă cel mai important aspect al unei saltele.

Alegeți saltele de calitate și bucură-te de un somn confortabil și sănătos.