Saltele in Moldova! Producator de Saltele Ortopedice. Saltele cu arcuri, Saltele Memory, Saltele Foam, Pernute Ortopedice, Saltele cu sistemul Vara-Iarna, Saltele cu arcuri individuale. Accesorii pentru casa si alte produse confectionate la comanda.

SFATURI PENTRU ALEGEREA SALTELEI POTRIVITE

alegere saltele

Atunci când achiziționăm o nouă saltea, fiecare din noi are scopul de a alege o saltea confortabilă, ce te va ajuta să te trezești relaxat, fără dureri sau amorțeală. Alegerea saltelei ține de dorințele și necesitățile personale. Astfel, pentru a fi sigur că investești bani nu doar într-o saltea de calitate, dar și potrivită este necesar să urmezi câteva sfaturi.

- Informeazăte în privință la modelele existente pe piață, analizând caractersiticile acestora, beneficiile, avantajele și dezavantajele oferite.

- La dorință, poți vorbi cu un medic și să ceri un sfat. Un specialist te va putea câtuși de puțin și ți va putea oferi câteva indicații sau lucruri de care trebuie să ții cont pentru a-ți satisfice necesitățile organismului tău.

- Uită-te la toate duritățile saltelelor și încearcă-le pe fiecare. Nu miza pe faptul că saltelel dure sunt cele mai bune pentru tine, acestea nu se pot potrivi tuturor. Salteaua trebuie să fie în primul rând confortabilă.

- Asigură-te că vei primi un certificate de garanție și analizează condițiile acestuia.

- Protejează salteaua achiziționată cu ajutorul unei huse de protecție încă din primele zile de utilizare.

- Testează mai multe saltele în magazin. Încearcă să te întinzi pe acestea timp de 5-10 minute. Astfel, vei putea face o comparative și vei putea mult mai ușor alege salteaua dorită.

- Procură salteaua dintr-un mafazin specializat, adică o firmă ce se ocupă cu saltelele, nu un ace are puține modele. De asemenea, consultanții din cadrul magazinelor de saltele îți vor putea oferi o informative mult mai amplă cu referire la fiecare model.

 

Last modified onSaturday, 10 March 2018 19:18
back to top

De ce saltelele noastre?

Care sunt avantajele produselor noastre?

  1. Sunt confectionate din materiale calitative.
  2. Se produc la comanda.
  3. Sunt produse in termeni reali.
  4. Se transporta Gratis si achitarea se face la livrare.
  5. Obtineti garantie pentru perioada de utilizare.

Despre Noi

GRISALIA - Un produs creat dupa design si concept italian!

Ne-am propus sa aducem Italia la noi acasa, nu la direct ci la figurat prin intermediul saltelelor noastre!

GRISALIA este un nume ce provine de la orasul italian GRISOLIA din provincia Cosenza si care este considerat un centru de origine medievală, al cărui nume în funcție de unii cercetători (...).

citeste in intregime

Expediază marimea - Află prețul!

Email-ul Dvs.:
Marimea saltelei:
Scrie tipul saltelei dorit: ex.: Saltea Arcuri / Foam
Intrebare Anti-Spam: 1+2=? Scrieţi cifra raspuns pentru a trimite mesajul.
Top of Page MATCO® Mattress - Reprezinta o marca inregistrata la AGEPI Moldova. Conţinutul acestei marci este ocrotit de drepturile de autor. Este interzisă copierea sau retransmiterea prin orice mijloace a unor părţi sau elemente ale acestui site şi/sau conţinut.