Print this page

SECRETUL UNUI SOMN SĂNĂTOS

Somnul este o nevoie fizică a fiecărei persoane, doar în timpul somnului ne putem încărca cu noi forțe și buna dispoziție. Patul, salteaua și perna sunt prietenii devotați din dormitor care ne oferă un somn confortabil și sănătos.

  • Patul. Atunci cînd alegi patul trebuie să fii atent la materialul din care este făcut, acesta trebuie să fie de calitate, rezistent și principalul ecologic. De-asemenea trebuie să fii atent la dimensiunile patului, dimensiunile patului se aleg în raport cu dimensiunile camerei.
  • Salteaua. Practic cel mai important factor care răspunde de calitatea somnului. Salteaua patului trebuie să fie ortopedică, să ofere sprijinul necesar coloanei vertebrale și să elimine punctele de presiune. De-asemenea materialele din componența saltelei trebuie să fie dense și tratate împotriva bacteriilor.
  • Perna. Cînd alegi perna acordă o mare atenție materialului, acesta trebuie să aibă capacitatea de a oferi gîtului și capului susținerea necesară. Cele mai recomandate perne fiind cele ortopedice cu Memory Foam.

Aceste trei elemenete sunt principalele în asigurarea unui somn sănătos și confortabil.
Succes!