Saltele in Moldova! Producator de Saltele Ortopedice. Saltele cu arcuri, Saltele Memory, Saltele Foam, Pernute Ortopedice, Saltele cu sistemul Vara-Iarna, Saltele cu arcuri individuale. Accesorii pentru casa si alte produse confectionate la comanda.

DE CE SĂ ALEGI O SALTEA MEMORY FOAM?

Saltelele Memory Foam sunt ideale din punct de vedere al confortului și susținerii corecte a coloanei vertebrale. Stratul de spumă memory  cu o grosime de 5 cm are proprietatea principală de a-și modifica densitatea și forma în funcție de temperatură și forma corpului, ajutînd la eliminarea punctelor de presiune și alinierea corectă a coloanei vertebrale.

Materialul Memory Foam  este un material relativ nou introdus de producătorii în construcția saltelei, avînd o durată mare de viață. Spuma memory este o spumă vascoelastică, spumă confecționată din poliuretan de densitate înaltă.

O saltea poate fi numită "saltea memory foam" doar atunci cînd stratul  vasco elastic este de minim 3  cm. Dacă stratul de memorie are mai puțin de 3 cm efectul nu este simțit, și invers la un strat de memorie mai mare de 7 cm efectul este foarte greu de perceput și nu crește calitatea somnului.

La fel de importantă ca grosimea stratului de memory este densitatea acestuia și fermitatea spumei memory, spuma memory foam de calitate trebuie să aibă o densitate de 50  kg / m3.

Prețul la o saltea cu memory depinde foarte mult de tipul de memory folosit, de baza saltelei și înălțimea saltelei propriu zisă.

La magazinul GRISALIA puteți găsi saltele memory foam de grosimi diferite, cu strat de memorie de 5 cm, de calitate înaltă și la prețuri avatajoase.

Vă așteptăm la noi!

back to top

De ce saltelele noastre?

Care sunt avantajele produselor noastre?

  1. Sunt confectionate din materiale calitative.
  2. Se produc la comanda.
  3. Sunt produse in termeni reali.
  4. Se transporta Gratis si achitarea se face la livrare.
  5. Obtineti garantie pentru perioada de utilizare.

Despre Noi

GRISALIA - Un produs creat dupa design si concept italian!

Ne-am propus sa aducem Italia la noi acasa, nu la direct ci la figurat prin intermediul saltelelor noastre!

GRISALIA este un nume ce provine de la orasul italian GRISOLIA din provincia Cosenza si care este considerat un centru de origine medievală, al cărui nume în funcție de unii cercetători (...).

citeste in intregime

Expediază marimea - Află prețul!

Email-ul Dvs.:
Marimea saltelei:
Scrie tipul saltelei dorit: ex.: Saltea Arcuri / Foam
Intrebare Anti-Spam: 1+2=? Scrieţi cifra raspuns pentru a trimite mesajul.
Top of Page MATCO® Mattress - Reprezinta o marca inregistrata la AGEPI Moldova. Conţinutul acestei marci este ocrotit de drepturile de autor. Este interzisă copierea sau retransmiterea prin orice mijloace a unor părţi sau elemente ale acestui site şi/sau conţinut.