Saltele in Moldova! Producator de Saltele Ortopedice. Saltele cu arcuri, Saltele Memory, Saltele Foam, Pernute Ortopedice, Saltele cu sistemul Vara-Iarna, Saltele cu arcuri individuale. Accesorii pentru casa si alte produse confectionate la comanda.

TIPURI DE SALTELE ȘI DIFERENȚA DE PREȚ

Învestirea într-o saltea de calitate, este învestirea în sănătatea ta. O saltea de calitate însemană un somn confortabil și adînc. Pe piață se găsesc o mulțime de tipuri de saltele cu prețuri diferite.

-    Saltele  din spumă poliuretanică. Sunt saltele cu un raport preț/calitate foarte bun cu calitați antibacteriene. Prețul saltelelor poliuretanice este influențat de înălțimea saltelei, densitatea spumei.Asigură un suport bun și indepedent față de partener în timpul somnului și permite o mișcare naturală a corpului.

-    Saltele memory foam - sunt saltele confortabile care distribuie uniform greutatea corpului, asigură o circulație a sîngelui mai ușoară și elimin punctele de presiune. Prețurile la saltele cu memory (dimensiunea 160x200) sunt între 5250 lei și 7000 lei, preț in functie de grosimea saltelei.

-    Saltele Arcuri Individuale – strucura saltelei este din arcuri mici înpachetate individual, arcuri care oferă o susținere perfectă a corpului. Sunt recomandate pentru toate tipurile de dormit (pe spate, într-o parte, pe burtă). Asigură un suport bun și indepedent față de partener în timpul somnului. Prețul acestora depinde de numărul arcurilor și alte materiale adăugătoare.

-    Saltelele cu arcuri bloc. Sunt saltelele cele mai ieftine ca preț.Pe piață se pot găsi și modele noi, cu rezitență și fermitate sporită. Prețul acestora pot începe pentru varianta clasică dimensiunea 160x200 2280 lei și poate ajunge la prețul de 3900 lei pentru o saltea superortopedică cu arcuri bloc.

Pentru a înțelege care saltea este mai bună pentru tine îți recomandăm să probezi toate variantele.

back to top

De ce saltelele noastre?

Care sunt avantajele produselor noastre?

  1. Sunt confectionate din materiale calitative.
  2. Se produc la comanda.
  3. Sunt produse in termeni reali.
  4. Se transporta Gratis si achitarea se face la livrare.
  5. Obtineti garantie pentru perioada de utilizare.

Despre Noi

GRISALIA - Un produs creat dupa design si concept italian!

Ne-am propus sa aducem Italia la noi acasa, nu la direct ci la figurat prin intermediul saltelelor noastre!

GRISALIA este un nume ce provine de la orasul italian GRISOLIA din provincia Cosenza si care este considerat un centru de origine medievală, al cărui nume în funcție de unii cercetători (...).

citeste in intregime

Expediază marimea - Află prețul!

Email-ul Dvs.:
Marimea saltelei:
Scrie tipul saltelei dorit: ex.: Saltea Arcuri / Foam
Intrebare Anti-Spam: 1+2=? Scrieţi cifra raspuns pentru a trimite mesajul.
Top of Page Grisalia - Reprezinta o marca inregistrata la AGEPI Moldova. Conţinutul acestei marci este ocrotit de drepturile de autor. Este interzisă copierea sau retransmiterea prin orice mijloace a unor părţi sau elemente ale acestui site şi/sau conţinut.