Saltele in Moldova! Producator de Saltele Ortopedice. Saltele cu arcuri, Saltele Memory, Saltele Foam, Pernute Ortopedice, Saltele cu sistemul Vara-Iarna, Saltele cu arcuri individuale. Accesorii pentru casa si alte produse confectionate la comanda.

TIPURI DE SALTELE POTRIVITE PENTRU COPII ȘI ADOLESCENȚI

Spatele și coloana vertebrală a unui copil sau adolescent este foarte fragilă, astfel în cazul folosirii unei saltele nepotrivite sau de proastă calitate copilul poate avea mari probleme de sănătate, drept urmare pentru copii și adolescenți se recomandă saltele cu un grad de rigiditate înalt.

De-asemenea pentru copii și adolescenți se recomandă folosirea saltelelor confecționate din materiale antialergice, tratate împotriva acarienilor și microorganismelor, deoarece cel mai des anume copii sunt predispuși la alergii și probleme respiratorii.

O saltea de calitate ajută la menţinerea unei poziţii corecte a coloanei vertebrale, asigură muşchilor odihnă şi contribuie la o bună circulaţie a sângelui. La ora actuală, cele mai bune saltele pentru copii sunt cele pe bază de poliuretan care au un grad de rigiditate spre ferm. Pentru adolescenți sunt potrivite și saltele cu arcuri cu o rigiditate mai mare decît mediu.

SalteleMoldova.com pune la dispoziția utilizatorilor saltele pentru bebeluși, copii și adolescenți calitative la prețuri accesibile. Toate saltelele noastre sunt dotate cu husă detașabilă și lavabilă și pot fi dotate cu sistem vara-iarna la preferință.

back to top

De ce saltelele noastre?

Care sunt avantajele produselor noastre?

  1. Sunt confectionate din materiale calitative.
  2. Se produc la comanda.
  3. Sunt produse in termeni reali.
  4. Se transporta Gratis si achitarea se face la livrare.
  5. Obtineti garantie pentru perioada de utilizare.

Despre Noi

GRISALIA - Un produs creat dupa design si concept italian!

Ne-am propus sa aducem Italia la noi acasa, nu la direct ci la figurat prin intermediul saltelelor noastre!

GRISALIA este un nume ce provine de la orasul italian GRISOLIA din provincia Cosenza si care este considerat un centru de origine medievală, al cărui nume în funcție de unii cercetători (...).

citeste in intregime

Expediază marimea - Află prețul!

Email-ul Dvs.:
Marimea saltelei:
Scrie tipul saltelei dorit: ex.: Saltea Arcuri / Foam
Intrebare Anti-Spam: 1+2=? Scrieţi cifra raspuns pentru a trimite mesajul.
Top of Page Grisalia - Reprezinta o marca inregistrata la AGEPI Moldova. Conţinutul acestei marci este ocrotit de drepturile de autor. Este interzisă copierea sau retransmiterea prin orice mijloace a unor părţi sau elemente ale acestui site şi/sau conţinut.