Saltele in Moldova! Producator de Saltele Ortopedice. Saltele cu arcuri, Saltele Memory, Saltele Foam, Pernute Ortopedice, Saltele cu sistemul Vara-Iarna, Saltele cu arcuri individuale. Accesorii pentru casa si alte produse confectionate la comanda.

AVANTAJUL SALTELELOR FĂRĂ ARCURI

Astăzi, salteaua pe arcuri a devenit o legendă, locul ei a fost luat de cele fără arcuri, din spumă poliuretanică sau Memory Foam, fără nici un metal în interior care să susțină corpul corect în timpul somnului.

Singurul dezavantaj al acestui tip de saltele este prețul mai înalt decît a saltelelor cu arcuri, în rest, dacă v-ați hotărît să achiziționați un astfel de produs, nu veți da greș.

Ca avantaje în prmul rînd se poate enumera durata lungă de viață, în al doilea și cel mai important avataj a acestor saltele este acela că, datorită materialelor din care sunt obținute, nu permit dezvoltarea alergenilor sau acarienilor. În plus îmbunătățește circulația sîngelui.

Nu vă veți trezi niciodată cu un arc sărit în coaste în miezul nopții!

back to top

De ce saltelele noastre?

Care sunt avantajele produselor noastre?

  1. Sunt confectionate din materiale calitative.
  2. Se produc la comanda.
  3. Sunt produse in termeni reali.
  4. Se transporta Gratis si achitarea se face la livrare.
  5. Obtineti garantie pentru perioada de utilizare.

Despre Noi

GRISALIA - Un produs creat dupa design si concept italian!

Ne-am propus sa aducem Italia la noi acasa, nu la direct ci la figurat prin intermediul saltelelor noastre!

GRISALIA este un nume ce provine de la orasul italian GRISOLIA din provincia Cosenza si care este considerat un centru de origine medievală, al cărui nume în funcție de unii cercetători (...).

citeste in intregime

Expediază marimea - Află prețul!

Email-ul Dvs.:
Marimea saltelei:
Scrie tipul saltelei dorit: ex.: Saltea Arcuri / Foam
Intrebare Anti-Spam: 1+2=? Scrieţi cifra raspuns pentru a trimite mesajul.
Top of Page Grisalia - Reprezinta o marca inregistrata la AGEPI Moldova. Conţinutul acestei marci este ocrotit de drepturile de autor. Este interzisă copierea sau retransmiterea prin orice mijloace a unor părţi sau elemente ale acestui site şi/sau conţinut.