Print this page

CUM SA PREVENIM DURERILE DE SPATE, DORMIND CORECT

Binecunoscutele dureri ale coloanei vertebrale și dureri lombare apar nu doar din cauza unor traume sau boli. În timpul nopții noi ne mișcăm des și inconștient, din această cauză avem nevoie de un suport eficient.

În timpul nopții este necesar să ne odihnim și să dormim pe o saltea de calitate care să se modeleze în dependență de mișcările noastre, astfel încat corpul nostru să fie întotdeauna într-o poziție corectă, astfel încît să se reducă riscul apariției durerilor de spate și a durerilor articulare.

Pentru a evita apariția durerilor și a avea un somn sănătos pentru început trebuie să acordăm o atenție foarte mare saltelei alese, să fie de calitate, din materiale adecvate, certificate și antialergice.

Următorul pas e să probăm, o saltea confortabilă pentru cineva nu e neapărat bună și pentru tine. Înainte de a procura orice saltea trebuie probată în toate pozițiile de somn.

Somnul este un proces necesar fiecăruia, în timpul căruia au loc importante procese regeneratoare, atît din punct de vedere fizic cît și psihic.

Opteazează pentru o saltea de calitate și previne apariția durerilor de spate.