Print this page

SALTELE CU ARCURI INDIVIDUALE POCKET - CARACTERISTICI

SALTELE CU ARCURI INDIVIDUALE POCKET - CARACTERISTICI

Saltelele Pocket sunt saltele cu arcuri individuale. Acestea conțin o cantitate dublă de arcuri față de saltelele simple cu arcuri și asigură o elastcitate mare, un gad înalt de confort și un somn perfect și relaxant.

 Saltelele Pocket au arcurile împachetate în săculeț aparte. Datorită acestui lucru saltelele Pocket asigură o independență a mișcărilor față de partener, astfel acesta nu este deranjat în timp ce se odihnește.

De asemenea, saltelele susțin corespunzător coloana vertebrală, dar și întregului corp fără a crea puncte de presiune. La fel, aceasta ajută la reducerea și evitarea apariției durerilor de spate și gât.

Saltelele cu arcuri individuale sunt dotate cu sistem vară-iarnă. Marginea antilăsare este alcătuită din poliuretan cu grosimea de 6 cm și densitatea de 25 kg/mc, iar modul de aerisire a saltelei este făcută prin banda 3D de aerisire.

Saltelele Pocket sunt destinate persoanelor ce preferă o duritate medie a saltelei și o rezistență înaltă în timp, iar grosimea acestora este de 23 cm.

Dacă ai nevoie de mai multe detalii nu ezita să ne contactezi!

Last modified onSaturday, 24 March 2018 18:57