Print this page

UN PRODUS DE INOVAȚIE SALTELELE POCKET SPRING

Saltelele pocket spring, sunt saltelele numite și saltele pocket sau saltele cu arcuri impachetate individual. Acest tip de saltele au venit ca o inovație în domeniul saltelelor cu arcuri. Arcurile pocket sunt împachetate individual unul cîte unul în material textil moale.

Astfel fiecare arc se poate adapta independent la formele corpului tău, reducînd punctele de presiune. Iar carcasa de poliuretan din jurul miezului saltelei întărește marginile acesteia și mărește suprafața de dormit.

Arcurile independente au o acțiune individuală asupra corpului păstrînd o poziție corectă a coloanei/întregului corp pe toată durata somnului. Un alt mare avantaj al acestei saltele este că atunci cînd salteaua este folosită de 2 persoane, mișcările uneia nu deranjează cealaltă persoana, pentru că arcurile acționează individual).

Salteaua Pocket deține o husă de acoperire matlasata și compactată pe un suport textil de vată volumică antialergică, cu densitatea de 400 g/m2. Husa este din bumbac și este detașabilă.

La comandă se produc saltele pocket spring după orice dimensiune.