Print this page

IMPORTANȚA SALTELEI PENTRU SOMNUL ȘI SĂNĂTATEA BEBELUȘULUI

IMPORTANȚA SALTELEI PENTRU SOMNUL ȘI SĂNĂTATEA BEBELUȘULUI

În primele sale zile de viață, copilul doarme până la 21 de ore pe zi, iar spre sfârșitul lunii ajunge la 16-17 ore pe zi. De aceea, achiziționarea unei saltele de calitate joacă un rol important pentru formarea corectă a coloanei vertebrale și a întregului corp. Pentru a te convinge de acest lucru îți propunem câteva motive ce vor demonstra că o saltea este într-adevăr importantă pentru sănătatea și dezvoltarea copilului tău. Iată care sunt acestea:

 - Cele mai bune și potrivite saltele pentru copilul tău sunt saltelele ferme, cum ar fi celele be bază de arcuri sau saltelele din poliuretan. Datorită fermității, acestea previn riscul morții subite.

- O saltea de calitate susține într-un mod corect coloana vertebrală și asigură o dezvoltare corectă.

- Calitatea saltelei influiențează foarte mult și calitatea somnului copilului tău. Stabilitatea termică, capacitatea de respirație a saltelei, modul de protecție a acesteea, umiditatea, capacitatea de întrețiere, etc. , toți aceștia sunt factori ce pot determină calitatea somnului și sănătății copilului tău.

- Nou-născuții se pot adapta cu ușurință la procesul de învățare în general, astfel încât creierele lor au o plasticitate incredibilă, cu o tendință impresionantă de a fi modelate, schimbate prin experiența acumulată. Iată de ce putem spunecu certitudine că copii ce se bucură de un somn de calitate sunt mai inteligenți

Last modified onSaturday, 24 March 2018 19:08