Print this page

SFATURI PENTRU ALEGEREA SALTELEI POTRIVITE

alegere saltele

Atunci când achiziționăm o nouă saltea, fiecare din noi are scopul de a alege o saltea confortabilă, ce te va ajuta să te trezești relaxat, fără dureri sau amorțeală. Alegerea saltelei ține de dorințele și necesitățile personale. Astfel, pentru a fi sigur că investești bani nu doar într-o saltea de calitate, dar și potrivită este necesar să urmezi câteva sfaturi.

- Informeazăte în privință la modelele existente pe piață, analizând caractersiticile acestora, beneficiile, avantajele și dezavantajele oferite.

- La dorință, poți vorbi cu un medic și să ceri un sfat. Un specialist te va putea câtuși de puțin și ți va putea oferi câteva indicații sau lucruri de care trebuie să ții cont pentru a-ți satisfice necesitățile organismului tău.

- Uită-te la toate duritățile saltelelor și încearcă-le pe fiecare. Nu miza pe faptul că saltelel dure sunt cele mai bune pentru tine, acestea nu se pot potrivi tuturor. Salteaua trebuie să fie în primul rând confortabilă.

- Asigură-te că vei primi un certificate de garanție și analizează condițiile acestuia.

- Protejează salteaua achiziționată cu ajutorul unei huse de protecție încă din primele zile de utilizare.

- Testează mai multe saltele în magazin. Încearcă să te întinzi pe acestea timp de 5-10 minute. Astfel, vei putea face o comparative și vei putea mult mai ușor alege salteaua dorită.

- Procură salteaua dintr-un mafazin specializat, adică o firmă ce se ocupă cu saltelele, nu un ace are puține modele. De asemenea, consultanții din cadrul magazinelor de saltele îți vor putea oferi o informative mult mai amplă cu referire la fiecare model.

 

Last modified onSaturday, 10 March 2018 19:18